Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κέρδισε ή έχασε ο ΑΝΤ1 από τη… μετακόμιση των «Στιγμών»;

Κέρδισε ή έχασε ο ΑΝΤ1 από τη… μετακόμιση των «Στιγμών»;

Λίγο πριν ρίξει οριστικά τίτλους τέλους, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μετακομίσουν την  καθημερινή σειρά τους και από τις 7 το απόγευμα, να την προβάλλουν στις 5.

Βασικός λόγος για να πάρουν αυτή την απόφαση φαίνεται ότι ήταν η συνεχής ήττα που υφίστατο η σειρά από την απέναντι καθημερινή σειρά του MEGA «Κλεμμένα όνειρα».

Τι αποτέλεσμα λοιπόν είχε η μετακόμισή της. Κατάφερε η σειρά να κερδίσει περισσότερους τηλεθεατές; Και τι έκανε το «Wipe out» που πήρε τη θέση των «Στιγμών»;

Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, η σειρά του ΑΝΤ1 σημείωσε 19,2 στο γενικό σύνολο και 12,1 στο δυναμικό κοινό, ενώ η σειρά «Σαββατογεννημένες» που πρόβαλλε σε επανάληψη την ίδια ώρα το MEGA έκανε 16,9 και 23,2. Τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς λοιπόν σημείωσαν και μία μικρή πτώση σε σχέση με αυτά που έκαναν στις 7 το απόγευμα.

Τελικά, ωφελημένο από αυτή τη μετακόμιση αποδεικνύεται ότι είναι το MEGA αφού τα «Κλεμμένα όνειρα» ανέβασαν, έστω και ελάχιστα, τα ποσοστά τηλεθέασής τους, ενώ το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1… έπεσε στα τάρταρα! Συγκεκριμένα, η σειρά έκανε 39,4 στο γενικό σύνολο και 33,1 στο δυναμικό κοινό, ενώ η επανάληψη του «Wipe out» σημείωσε 7,7 και 8,4 αντίστοιχα.

Η μετακόμιση λοιπόν δεν έφερε θετικά αποτελέσματα για τον ΑΝΤ1 ενώ δεν υπάρχει καιρός για να πειραματιστούν και να την μετακομίσουν ξανά αφού οι «Στιγμές» θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 1η Ιουνίου.

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε