Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κέρδισε και χθες η Eurovision τους τηλεθεατές;

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο δεύτερος ημιτελικός του φετινού διαγωνισμού της Eurovision πραγματοποιήθηκε χθες και από τον οποίο πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό οι: Λιθουανία, Πολωνία, Σλοβενία, Σουηδία, Νορβηγία, Μαυροβούνιο, Αζερμπαϊτζάν, Λετονία, Ισραήλ και η Κύπρος.

Πόσοι όμως παρακολούθησαν το χθεσινό διαγωνισμό; Η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται να κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αφού κατέγραψε πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης με αποτέλεσμα η κρατική τηλεόραση που μετέδιδε το διαγωνισμό να σημειώσει 11,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο τηλεθέασης. Το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης που σημείωσε ήταν στο τελευταίο τέταρτο μετάδοσης όταν ανακοινώνονταν τα αποτελέσματα με τα μηχανάκια τηλεθέασης να καταγράφουν 14,8% μέσο όρο. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι αύριο που θα μεταδοθεί ο τελικός η κρατική τηλεόραση θα σημειώσει υψηλότερες τηλεθεάσεις. Η σειρά εμφάνισης των χωρών είναι η εξής:

1.     Σλοβενία
2.     Γαλλία
3.     Ισραήλ
4.     Εσθονία
5.     Ηνωμένο Βασίλειο
6.     Αρμενία
7.     Λιθουανία
8.     Σερβία
9.     Νορβηγία
10.   Σουηδία
11.   Κύπρος
12.   Αυστραλία
13.   Βέλγιο
14.   Αυστρία
15.   Ελλάδα
16.   Μαυροβούνιο
17.   Γερμανία
18.   Πολωνία
19.   Λετονία
20.   Ρουμανία
21.   Ισπανία
22.   Ουγγαρία
23.   Γεωργία
24.   Αζερμπαϊτζάν
25.   Ρωσία
26.   Αλβανία
27.   Ιταλία
 
Αύριο λοιπόν, Σάββατο 23 Μαΐου, στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του φετινού διαγωνισμού της Eurovision με την Κύπρο να εμφανίζεται 11η και την Ελλάδα να διαγωνίζεται στη 15η θέση.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε