Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κι άλλη είσοδος στο BIG BROTHER

Διαλέξτε και δείτε: από τη μία οι εκλογές και από την άλλη το ριάλιτι.

Δεν θα τελειώσει ποτέ! Ένας φεύγει κι ένας μπαίνει στο σπίτι του BIG BROTHER. Βρήκαν… σπίτι να κλείσουν μέσα όσους μπορούν περισσότερους!
Την Κυριακή λοιπόν ετοιμαστείτε αφού φύγει κάποιος από τους υποψήφιους να μπει κάποιος άλλος καινούργιος παίκτης και να πάρει τη θέση του.
Διαβάστε λοιπόν το δελτίο Τύπου του ALPHA για το «Μεγάλο Αδερφό» όπως το έστειλε το κανάλι της Κάντζας. Και για να μην αρχίσετε τα σχόλια ότι εμείς… γράφουμε όλα αυτά για το «παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο» που θα διαβάσετε παρακάτω, σας διευκρινίζουμε ξανά ότι είναι το δελτίο Τύπου του ALPHA και όπως είναι λογικό, έχει πολλά… βαριά λόγια προς στήριξη του ριάλιτί τους! Τα σχόλια δικά σας…!

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ALPHA ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

«Το «Big Brother», το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο, επέστρεψε στη μικρή οθόνη ανανεωμένο, περιπετειώδες, απρόβλεπτο και ανατρεπτικό!
Η απόλυτη περιπέτεια ξεκίνησε!
Μετά από μια ιδιαίτερη εβδομάδα στο Σπίτι του «Big Brother», με ένα νέο πρόσωπο να «εισβάλλει» στη ζωή των συγκάτοικων, το έκτο live show, που έρχεται την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στις 21:00, κρύβει εκπλήξεις που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη, αλλά και μια νέα είσοδο που θα ταράξει τις ισορροπίες!
Η έξοδος της Νικολέτας από το Σπίτι του «Big Brother», μετά την αρνητική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, και η είσοδος ενός νέου προσώπου, της Μαρίας, προκάλεσε πολλά συναισθήματα.
Και αν η Νικολέτα είπε «αντίο» με ένα μεγάλο «συγνώμη» προς τους συγκάτοικους η Μαρία μπήκε δυναμικά στο Σπίτι δηλώνοντας ότι είναι έτοιμη για όλα!
Το live αυτής της Κυριακής εκτός από την αγωνία για το ποιο πρόσωπο θα αποχωρήσει κρύβει και μια μεγάλη έκπληξη.
Άλλο ένα νέο πρόσωπο θα μπει στο Σπίτι του «Big Brother»!
Η είσοδος αυτή θα φέρει ανατροπές;
Ποια θα είναι η αντίδρασή και τα συναισθήματα των υπόλοιπων συγκάτοικων;
Θα δημιουργηθούν νέες συμμαχίες;
Αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Ντορέτα (5 ψήφοι), ο Ηλίας (5 ψήφοι) και ο Γιώργος ο οποίος είναι υποψήφιος γιατί αρνήθηκε να ψηφίσει κάποιον συγκάτοικο για αποχώρηση.
Ένα ιδιαίτερο «παιχνίδι» θα φέρει τους υποψήφιους αντιμέτωπους με «δύσκολες» ερωτήσεις.
Ποιο πρόσωπο τελικά θα δει την πόρτα εξόδου από το Σπίτι του «Big Brother»;
Το τηλεοπτικό κοινό έχει τον πρώτο λόγο και είναι αυτό που αποφασίζει τελικά.
Το βράδυ της Κυριακής ο «Big Brother» θα συνομιλήσει με τους 11 συγκάτοικους και θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
Η Ρούλα Κορομηλά θα υποδεχτεί στο στούντιο το πρόσωπο που οι τηλεθεατές επέλεξαν να αποχωρήσει.
Το πρόσωπο αυτό θα έρθει «αντιμέτωπο» με τους συγκάτοικούς του καθώς θα μάθει και θα κληθεί να σχολιάσει τους λόγους για τους οποίους προτάθηκε για αποχώρηση.
Στο στούντιο και ο Παύλος Σταματόπουλος ο οποίος θα δώσει πολλές πληροφορίες για την ενδιαφέρουσα εβδομάδα που πέρασαν οι συγκάτοικοι στο Σπίτι του «Big Brother», και όχι μόνο.
Επίσης, στο live της Κυριακής θα μάθουμε αν η αποστολή της εβδομάδας ήταν τελικά επιτυχής.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του έκτου live show οι παίκτες θα προτείνουν 2 πρόσωπα που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα.
Η Ρούλα Κορομηλά θα ανακοινώσει τις νέες υποψηφιότητες.
Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στις 21:00, σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί ένα βράδυ συγκινήσεων, αποκαλύψεων, εκπλήξεων και ανατροπών που θα ανεβάσουν το θερμόμετρο στο… κόκκινο!»

Την Κυριακή λοιπόν κι ενώ τα περισσότερα από τα υπόλοιπα κανάλια θα μεταδίδουν τα αποτελέσματα των εκλογών ο ALPHA θα μεταδώσει ένα ακόμα live του BIG BROTHER.
Οι τηλεθεάσεις θα αποδείξουν αν η «εναλλακτική» πρόταση από το κανάλι της Κάντζας θα αποδώσει και καρπούς…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε