Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

KISMET Η καινούργια τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1

Ποια είναι η υπόθεση της σειράς που κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου.

Στις τούρκικες σειρές συνεχίζουν να επενδύουν στον ΑΝΤ1 μετά την επιτυχία που σημείωσε η σειρά «Χίλιες και μία νύχτες». Έτσι το κανάλι του Αμαρουσίου, προσπαθώντας να προλάβει τα υπόλοιπα κανάλια πριν τη στροφή, δεν περιμένει την επίσημη έναρξη της σεζόν για να ξεκινήσει και να… τεστάρει τα καινούργια του «όπλα». Θέλοντας να διαπιστώσει αν και εφόσον αυτά είναι ικανά κατεβαίνει νωρίτερα στη μάχη ελπίζοντας ότι το μέλλον –και οι τηλεθεάσεις- θα έχουν καλό… κισμέτ στον πίνακα τηλεθεάσεων!

Η καινούργια σειρά που έρχεται λοιπόν στον ΑΝΤ1 έχει τον τίτλο «Kismet» και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου
«η σειρά που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές στην Τουρκία, έρχεται στον ΑΝΤ1. Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, το «Kismet» τεσσάρων ανθρώπων θα ξετυλίγεται καθημερινά στις 5 το απόγευμα και θα μας παρασύρει σ’ έναν κόσμο γεμάτο ανθρώπινα πάθη.

Βασισμένο σε μία πολυδιαβασμένη νουβέλα του κορυφαίου Τούρκου συγγραφέα Resat Nuri Güntekin, το «Kismet» είναι μια προσεγμένη παραγωγή με γοητευτικούς χαρακτήρες, ειδυλλιακές εικόνες και συγκλονιστική πλοκή γεμάτη ανατροπές.

Δυο άντρες έρχονται αντιμέτωποι για την αγάπη μιας γυναίκας…
Δυο γυναίκες μοιράζονται τον ίδιο άντρα…

Τέσσερις άνθρωποι ζουν με τη λαχτάρα να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Βιώνουν έντονα τον έρωτα, τη ζήλια, τη φιλοδοξία. Ο καθένας κυνηγά τα όνειρά του, όμως το «Kismet» έχει τα δικά του σχέδια… Στα σκαμπανεβάσματα της ζωής, οι σχέσεις τους διαρκώς αλλάζουν κι ανατρέπονται. Στο επίκεντρο της ιστορίας, ένας παράφορος έρωτας που έρχεται σε σύγκρουση με τη λογική και χάνει τη μάχη. Όμως δεν πεθαίνει, αλλά φουντώνει όλο και περισσότερο βάζοντας τους ήρωες σε ατέλειωτες δοκιμασίες. Ώσπου στο τέλος τα βάσανα της αγάπης και τα παιχνίδια του «Kismet» θα τους μεταμορφώσουν όλους…

Κεντρικός ήρωας είναι ο Κενάν, ένας ρομαντικός καλλιτέχνης που βίωσε τον πόνο από παιδί κι έμαθε να καταπιέζει τα συναισθήματά του. Σύντομα εγκατέλειψε την πρώτη του αγάπη, για να κυνηγήσει το όνειρό του και να γίνει διάσημος μουσικός. Και τα κατάφερε. Όλοι στη χώρα του τον γνωρίζουν, τον θαυμάζουν και τον αγαπούν. Πλούσιος και διάσημος πλέον, επιστρέφει στη πόλη που μεγάλωσε. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τα φαντάσματα του παρελθόντος και με τον μεγάλο του ανταγωνιστή: τον ξάδελφό του, Τζεμίλ. Εκεί όμως κρύβεται κι ο έρωτας, μέσα στα μάτια της Λάμια… Η νεαρή θαυμάστριά του τον ερωτεύεται τρελά, όμως, ο Κενάν έχει μάθει να ελέγχει την καρδιά του και της γυρνάει την πλάτη. Αρραβωνιάζεται την Τζαβιντάν, κόρη βαθύπλουτου επιχειρηματία. Μετά από χρόνια, ο Κενάν θα ανακαλύψει ότι η μικρή Λάμια έχει μεταμορφωθεί σε μια πανέμορφη γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Όμως, η Λάμια είναι πλέον παντρεμένη με τον Τζεμίλ, ο οποίος τη λατρεύει και ζει με την ελπίδα ότι μια μέρα θα την κάνει να ξεχάσει την αγάπη της για τον Κενάν…»

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και άλλης τούρκικης σειράς που δεν αποκλείεται να την προβάλλει κι αυτή από τον Οκτώβριο. Όλα θα εξαρτηθούν από τη μοίρα… του Kismet!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε