Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κόντρα «Κους κους» και «Δέστε τους»

Κόντρα «Κους κους» και «Δέστε τους»

Τι γίνεται με τις δύο εκπομπές του ALPHA

Αναστάτωση έφερε το πρωί στον ALPHA το ραβασάκι της AGB. Κι ιδιαίτερα σήμερα που είναι μία καθοριστική ημέρα για το μέλλον κάποιων εκπομπών, οι μετρήσεις τηλεθέασης έκαναν πολλούς στο κανάλι της Κάντζας να ανησυχούν, αφού όπως λέγεται, υπάρχει μία… άτυπη και παρασκηνιακή κόντρα μεταξύ ορισμένων εκπομπών τους. 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα υψηλά νούμερα που έκανε χθες στο νεανικό κοινό η εκπομπή «Δέστε τους», έκαναν ιδιαίτερα χαρούμενους τους συντελεστές της εκπομπής αλλά δυσαρέστησαν τους συντελεστές της εκπομπής «Κους κους το μεσημέρι» αφού οι τηλεθεάσεις τους στο ίδιο κοινό ήταν αρκετά πιο κάτω. 

Συγκεκριμένα, το «Δέστε τους» έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 12,1% στο νεανικό κοινό ενώ το «Κους κους» μόνο 10,8%! Αν και η παρέα της Κατερίνας Καραβάτου με την αποχώρηση του Χρήστου από το «Greek Idol» είχε καταφέρει να ανεβάσει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης φαίνεται ότι τώρα δεν απειλείται μόνο από τους ανταγωνιστές αλλά και από τις εκπομπές του ίδιου καναλιού. 

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες σήμερα στον ALPHA πρόκειται να συζητήσουν και το μέλλον της εκπομπής «Δέστε τους» αλλά και τι θα κάνουν με το «Κους κους το μεσημέρι».
 
Κι απ’ ότι φαίνεται η παρέα των Τσαλίκη, Μουτσινά και Ηλιάκη τελικά θα καταφέρουν να πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά αλλά τα στελέχη του καναλιού είναι αποφασισμένα να κάνουν διορθωτικές κινήσεις και στην εκπομπή της Καραβάτου για να καταφέρει να σταθεί έναντι και του εξωτερικού αλλά και του… εσωτερικού ανταγωνισμού.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε