Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κόπηκε από τη Eurovision αλλά πέρασε στο «Greek Idol»

Κόπηκε από τη Eurovision αλλά πέρασε στο «Greek Idol»

Απόψε η σκληρή μάχη ανάμεσα στα talent show του ALPHA και του ΑΝΤ1

Σκληρή μάχη αναμένεται να γίνει σήμερα το βράδυ αφού απέναντι στο «Greek Idol» κάνει πρεμιέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Και μπορεί, όπως σας έχουμε αποκαλύψει και με προηγούμενο άρθρο του Newsit, το talent show του ΑΝΤ1 να έχει ακόμα και mentalist που υπνωτίζουν… κότες αλλά το talent show του ALPHA βάζει μπρος τις… μεγάλες φωνές!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που θα εμφανιστούν στο αποψινό επεισόδιο είναι και κάποια διαγωνιζόμενη για τη φετινή Eurovision.

Συγκεκριμένα, απόψε θα προβληθεί το επεισόδιο με τις auditions που είχαν πραγματοποιηθεί στην Κύπρο. Ανάμεσα λοιπόν στους διαγωνιζόμενους που περνούν μπροστά από την κριτική επιτροπή είναι και η Νικόλ Παπαριστοδήμου. Η 18χρονη τραγουδίστρια από την Πάφο, τον προηγούμενο μήνα διαγωνίστηκε στον εθνικό τελικό της Κύπρου για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας της, για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Όσλο. Η Νικόλ είχε ερμηνεύσει το τραγούδι «Like a woman» σε μουσική και στίχους του Mike Connaris, δημιουργό του τραγουδιού «Stronger every minute» που είχε ερμηνεύσει η Lisa Andreas κατακτώντας την πέμπτη θέση στο φεστιβάλ το 2004.

Η Νικόλ τελικά στο φετινό τελικό για τη Eurovision βγήκε έκτη ενώ την Κύπρο θα εκπροσωπήσουν οι Jon Lilygreen and the Islanders με το τραγούδι «Life looks better in spring». Μπορεί όμως, η Νικόλ να μην πήρε το εισιτήριο για να εκπροσωπήσει τη χώρα της αλλά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του «Greek Idol». Κι απ’ ότι φαίνεται και από την ερμηνεία της αλλά και από τις κριτικές που απέσπασε από τους Δημήτρη Κοντόπουλο, Κώστα Καπετανίδη και Μάρω Θεοδωράκη… πήγε για να μείνει στο «Greek Idol»!

Σίγουρα πάντως, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιος από τους δύο θα βγει νικητής: το talent show του ALPHA ή αυτό του ΑΝΤ1; Σήμερα στις 9 το βράδυ το λόγο –και το τηλεκοντρόλ- έχουν οι τηλεθεατές που θα αναδείξουν το νικητή!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε