Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Κόπηκε» η εκπομπή κι ετοιμάζουν αλλαγές

«Κόπηκε» η εκπομπή κι ετοιμάζουν αλλαγές

Είναι οριστικό και οι τίτλοι της εκπομπής «έπεσαν» για τελευταία φορά…! Πριν από λίγο μάλιστα ενημερώθηκαν και οι συντελεστές της πως η εκπομπή τους «κόπηκε»!

Ο λόγος για την πρωινή εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό» στο EPSILON που παρουσίαζαν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι η εκπομπή θα «κοβόταν» αλλά από το σταθμό των Μελισσίων δεν έλεγαν τίποτα…!


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το «διαζύγιο» είχε αρχίσει να δρομολογείται από το τέλος του προηγούμενου χρόνου. Ο κύριος λόγος ήταν οι χαμηλές τηλεθεάσεις της εκπομπής οι οποίες ήταν χαμηλότερες από το μέσο όρο του σταθμού, όρος που αναγραφόταν στο συμβόλαιο συνεργασίας. Παρ’ όλα αυτά όμως δόθηκε μία περίοδος ενός μήνα προκειμένου τα στελέχη του σταθμού να δουν αν θα μπορούσε μέσα σε αυτή η εκπομπή να σημειώσει άνοδο. Παρά μάλιστα τις «τονωτικές» ενέσεις που ζήτησαν να γίνουν στην εκπομπή ορισμένοι από τους συντελεστές λέγεται ότι αρνήθηκαν να τις ακολουθήσουν και έτσι αφού συνεχίστηκαν οι χαμηλές πτήσεις της στους πίνακες τηλεθέασης τα στελέχη του EPSILON αποφάσισαν το τέλος της εκπομπής. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγο οι συντελεστές ενημερώθηκαν και επίσημα ότι η εκπομπή σταματά και ότι αυτή που βγήκε πριν από λίγο στον αέρα ήταν και η τελευταία…!

Από τη Δευτέρα μάλιστα αλλάζει η ροή στην πρωινή ζώνη του EPSILON. Έτσι καθημερινά, από τις 7:45 θα βγαίνει στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου που με την εκπομπή της «Φτιάξε καφέ να σου πω» θα παραμένει πλέον έως τις 11:30 για να παραδίδει σκυτάλη στη Χριστίνα Λαμπίρη που θα ξεκινάει την εκπομπή της «La Biri Biri» στις 11:45 και θα αποχαιρετά τους τηλεθεατές στις 15:30. Οι αλλαγές αυτές θα δρομολογηθούν από Δευτέρα, ενώ θεωρείται ότι αύριο θα βγουν στον αέρα όπως έβγαιναν από την αρχή της σεζόν και θα προβληθεί επανάληψη της εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε