Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κορίτσια εναντίον «Fabulous»

Μία καινούργια κόντρα πρόκειται να δημιουργηθεί μέσα στο Μάρτιο στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο ALPHA βγάζει από τα συρτάρια του τα… αραχνιασμένα «Sunshine girls» του και τα ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης απέναντι από το «Fab 5».

Να θυμίσουμε ότι τα στελέχη στο κανάλι της Κάντζας έχουν στα χέρια τους πάρα πολύ καιρό το ριάλιτι αυτό αλλά επειδή δεν ήταν ικανοποιημένοι, το κράτησαν και δεν το πρόβαλλαν. Μετά όμως από αρκετές επιδιορθωτικές αλλαγές και ώρες στο μοντάζ, δημιούργησαν έξι επεισόδια και ένα best of με σκοπό να το εντάξουν στο πρόγραμμα του Μαρτίου και να προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ.

Βέβαια, όπως λέγεται, το ριάλιτι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον αλλά τι να κάνουν και στον ALPHA αφού εκτός από το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου και το «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν έχει καινούργιες εκπομπές στο prime time του και το γεμίζει κυρίως με επαναλήψεις; Έτσι, από το να τρώνε οι αράχνες τα «Sunshine girls» του, προτίμησαν να τα σερβίρουν στους τηλεθεατές, μπας και τσιμπήσουν και κάνα νουμεράκι τηλεθέασης. Από την άλλη όμως, τα «Κορίτσια της λιακάδας» (όπως θα μπορούσαμε να μεταφράσουμε τον τίτλο τους) θα βρεθούν απέναντι από τους εναπομείναντες 4 «φανταστικούς» (σύμφωνα με τη μετάφραση του τίτλου) παρουσιαστές του «Fab 5» που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. Βέβαια η μάχη τους δεν είναι… πρώτη γραμμής καθώς το «Fab 5»… δεν τρώγεται αλλά και τα «Sunshine girls» του είναι μάλλον κακοφτιαγμένο ριάλιτι. Για την ιστορία πάντως, να αναφέρουμε ότι τα «κορίτσια» είναι οι Ειρήνη Λαιμού, Μάντα Παπαδάκου, Μαίρη Αλεξίου, Χριστίνα Κοντοβά και Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου.

Υπομονή λοιπόν μέχρι το Μάρτιο που τα «Κορίτσια» θα εισβάλλουν στο τηλεοπτικό τοπίο και θα τα βάλουν με τους . «Fab 5». Αν και κάτι μου λέει πως με την προβολή τους οι τηλεθεατές θα… χάσουν την υπομονή τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε