Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Κόβεται» εκπομπή του MEGA

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Λίγο πριν αποχαιρετήσουν τον παλιό το χρόνο έμαθαν από στελέχη του σταθμού τα… κακά μαντάτα και ότι θα «αποχαιρετήσουν» και το πλατό της εκπομπής! Βέβαια δεν έπεσαν από τα σύννεφα, αφού έβλεπαν τις τηλεθεάσεις της εκπομπής τους να πέφτουν όλο και πιο χαμηλά.

Σίγουρα πάντως δεν είναι ό,τι καλύτερο που έμαθαν ότι η εκπομπή ρίχνει τίτλους τέλους και οι κόποι τους πήγαν χαμένοι, έστω και αν –για να λέμε την αλήθεια- δικαιολογημένα το αποτέλεσμα δεν είχε κερδίσει τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν η εκπομπή «Τι νέα;» να μην επιστρέψει το 2016 στο τηλεοπτικό τοπίο. Η -σύμφωνα με το δελτίο Τύπου- «χιουμοριστική προσέγγιση» του Κώστα Γιαννακίδη και της Δέσποινας Βλεπάκη δεν έτυχε (επαναλαμβάνω: δικαιολογημένα) της θετικής ανταπόκρισης των τηλεθεατών και έτσι τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν η εκπομπή να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους.

 

 

Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ορισμένα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων υποστηρίζουν ότι η εκπομπή δεν πρέπει να «κοπεί» και να δοθεί χρόνος στους παρουσιαστές να την «χτίσουν». Οι περισσότεροι όμως υποστηρίζουν ότι τα… θεμέλιά της έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες… ζημιές και δύσκολα θα πειστούν οι τηλεθεατές να μπουν σε αυτήν, οπότε είναι καλύτερο να αποσυρθεί τώρα, την εορταστική περίοδο και να ξεχαστεί η παρουσία και κακή πορεία της, από το να επανέλθει και να «κοπεί» οριστικά σε έναν μήνα. Έτσι θεωρείται σίγουρο ότι τα νέα για την εκπομπή «Τι νέα;» είναι δυσάρεστα για τους συντελεστές της. Το θέμα βέβαια δεν είναι να «κόβεται» μία κακή εκπομπή και στη θέση της να μπαίνει κάποια «κονσέρβα», αλλά τη θέση της στο πρόγραμμα να παίρνει κάποια καλή εκπομπή. Και εκεί φαίνεται –και αποδεικνύεται- ότι τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών γνωρίζουν τη δουλειά τους και εκτός από το «μαχαίρι» ξέρουν να χρησιμοποιούν και τα κατάλληλα εργαλεία για το «χτίσιμο» μιας καλής εκπομπής και δεν… ποντάρουν στην πλάτη των τηλεθεατών, αλλά και των εργαζομένων για το αποτέλεσμα…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε