Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κρατάνε με το… ζόρι το «Σπιτάκι» της Σπυροπούλου!

Κρατάνε με το… ζόρι το «Σπιτάκι» της Σπυροπούλου!

Κάθε σαββατοκύριακο δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, μόνο που αυτοί όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στο κάλεσμά της, αλλά συνεχίζουν να φεύγουν όλο και περισσότεροι. Αποτέλεσμα; Το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», η ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συνεχίζει να διαγράφει πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι οι δύο τελευταίες εκπομπές που βγήκαν στον αέρα σημείωσαν: το Σάββατο 11,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 10,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ την Κυριακή οι πτήσεις ήταν ακόμα χαμηλότερες αφού η εκπομπή έφερε στον ALPHA 8,6% και 10% μέσο όρο, αντίστοιχα.

Είναι περιττό να αναφέρω ότι με τέτοιες… πολικές τηλεθεάσεις οποιαδήποτε άλλη εκπομπή θα είχε είτε κοπεί, είτε αλλάξει πάρα πολλά από το περιεχόμενο και τους συντελεστές της. Μπορεί όμως, ακόμα και πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων της Κάντζας να γίνονται πολλά αρνητικά σχόλια για το «Σπιτάκι» της Σπυροπούλου, αλλά όπως φαίνεται το… παλεύουν για λόγους… γοήτρου να βγάλει η εκπομπή τη σεζόν.

Βέβαια κάποιοι… θαρραλέοι έχουν πει, όχι βέβαια στην ίδια την παρουσιάστρια, αλλά σε υψηλά ιστάμενους του σταθμού την άποψή τους για την εκπομπή τονίζοντας πως παρά τις αλλαγές που προσπάθησαν να κάνουν η εκπομπή δεν φαίνεται να συγκινεί τους τηλεθεατές.

Πάντως, ουδείς, ακόμα και από τους «θαρραλέους», δεν τολμά να πει πως πρέπει να εφαρμοστεί το σχέδιο που είχαν σκεφτεί πριν από τις γιορτές και να σταματήσει η εκπομπή. Έτσι, λοιπόν σκέφτονται πως για θέμα… γοήτρου η εκπομπή πρέπει να βγάλει τη φετινή σεζόν, έστω και αν το «Σπιτάκι» της Σπυροπούλου ερημώσει από τηλεθεατές και οι μόνοι που θα την παρακολουθούν να προσπαθεί να γίνει… με το ζόρι «κεντρική παρουσιάστρια» θα είναι όσοι βρίσκονται εντός του πλατό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε