Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρίσιμη συνάντηση με τον Παπαδάκη

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που υπάρχουν από τη λήξη της προηγούμενης χρονιάς με το τι θα κάνει ο ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη του. Το σίγουρο είναι ότι σε αυτήν θα πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Παπαδάκης.

Αλλά από κει και πέρα… τι και ποιοι; Θα είναι μαζί του ο Χρήστος Φερεντίνος παίρνοντας τη σκυτάλη μετά τις 10 από τον «πατριάρχη της ενημερωτικής ζώνης»; Και πώς θα ξεκινά η εκπομπή και μέχρι τι ώρα θα μεταδίδεται; Αυτά και πολλά άλλα θα συζητηθούν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΑΝΤ1 καθώς ο χρόνος πιέζει.

Παρόντες σε αυτή την κρίσιμη συνάντηση λοιπόν θα είναι ο Γιάννης Λάτσιος, ο Στρατής Λιαρέλης και ο Γιώργος Παπαδάκης καθώς στην καινούργια ζώνη που σκοπεύει να εγκαινιάσει ο ΑΝΤ1 θα εμπλέκονται και οι τρεις, δηλαδή και ο διευθυντής προγράμματος και ο διευθυντής ενημέρωσης αλλά και βεβαίως ο βασικός παρουσιαστής της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit σκοπός είναι τελικά να δημιουργηθεί η ενιαία ζώνη που θα ξεκινά από το πρωί με τον Γιώργο Παπαδάκη στο τιμόνι της και με θέματα κυρίως πολιτικά και κοινωνικά. Εκεί, γύρω στις 10 όμως, ο «πατριάρχης» θα… αποσύρεται για να πάρουν το λόγο οι συνεργάτες του με πιο life style και χρηστική ειδησεογραφία. Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αστρολογία και μαγειρική μάλλον θα απέχουν από τη θεματολογία της ζώνης και σκοπός των υπευθύνων του σταθμού είναι να υπάρξουν δύο διαφορετικές και αυτόνομες εκπομπές. Στο κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρουν πολύ στη δημιουργία της ζώνης αυτής και για το λόγο αυτό μάλιστα σκοπεύουν να φτιάξουν καινούργιο σκηνικό στο οποίο θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Σήμερα λοιπόν στη σύσκεψη οι τρεις βασικοί του δημιουργοί θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα κάνουν προτάσεις για το τι θα περιέχει αυτή η ζώνη αλλά και ποιοι θα είναι σε αυτήν. Σκοπός τους είναι η καινούργια ζώνη να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Οκτώβρη και καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο πολύ υπολογίζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου για να αφήσουν εκτός μάχης τηλεθέασης τόσο καιρό το Γιώργο Παπαδάκη. Πάντως, αν στη σημερινή σύσκεψη διαπιστώσουν ότι όλα όσα προγραμματίζουν δεν θα τους βγουν, δεν αποκλείεται τελικά η ζώνη να μην ολοκληρώνεται στη μία το μεσημέρι όπως είναι το αρχικό τους σχέδιο αλλά γύρω στις 12 το μεσημέρι και στη συνέχεια να έχουμε αστρολογική και μαγειρική εκπομπή. Άλλωστε όπως είπαμε όλα θα… μαγειρευτούν στη σημερινή σύσκεψη μεταξύ των τριών στελεχών του σταθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τις 18 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του Παπαδάκη

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε