Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξανά μαζί Κορομηλά –Σαρτίνι;

Ξανά μαζί Κορομηλά –Σαρτίνι;

Τα σχέδια του ALPHA και της Ρούλας για το «Greek Idol»

Αν και βρισκόμαστε στην πιο «νεκρή» περίοδο της τηλεοπτικής σεζόν, φαίνεται ότι τα στελέχη των καναλιών δεν πρόκειται να ξεκουραστούν καθόλου! Μπορεί το «Greek Idol» να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο με Μάρτιο του 2011 αλλά οι προετοιμασία του έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα στελέχη της «Constantin Entertainment» που ανέλαβε και πάλι την παραγωγή του talent show κάνουν ήδη επαφές με κόσμο για τον επόμενο κύκλο του talent show.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit γύρω στον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει ο «βομβαρδισμός» με τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν να λάβουν μέρος. Προς το παρόν όμως αυτό που ενδιαφέρει τους υπεύθυνους του ALPHA είναι να κλειστεί η κριτική επιτροπή, η παρουσιάστρια του backstage και ο σκηνοθέτης των live.

Ας πάρουμε όμως τις… επίμαχες θέσεις με τη σειρά:

Στην κριτική επιτροπή, όπως πρώτα σας είχαμε γράψει στο Newsit δεν θα είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Μάρω Θεοδωράκη. Και οι δύο αποφάσισαν πως πρέπει να ασχοληθούν περισσότερο με τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, οπότε «κοινή συναινέσει» έσπασαν το… πάντρεμα με το «Greek Idol». Μέχρι τώρα, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι στις 3 καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Κώστας Καπετανίδης ενώ ακόμα αναζητείται το τρίτο μέλος της. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η ίδια η Ρούλα Κορομηλά προσπαθεί να πείσει τον κουμπάρο της Νίκο Καρβέλα να επιστρέψει στο talent show. Έτσι, αν η Ρούλα τα καταφέρει, δεν αποκλείεται το τρέιλερ για να δηλώνουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι να είναι το ίδιο με αυτό που κόπηκε πέρυσι, δηλαδή το Νίκο Καρβέλα να τραγουδά «περιμένω, περιμένω…»! Άλλωστε είναι σχεδόν σίγουρο ότι στο επόμενο «Greek Idol» δεν θα είναι η Άντα Λιβιτσάνου που λέγεται ότι ήταν το… κόκκινο πανί για το συνθέτη. Οι εξελίξεις στο talent show του ALPHA φαίνεται ότι έχουν δυσαρεστήσει τόσο την ηθοποιό που μάλλον δεν σκοπεύει να συνεχίσει να είναι παρουσιάστρια στο backstage.

Σύμφωνα όμως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit η ίδια η Ρούλα Κορομηλά επιθυμεί και προσπαθεί στο επόμενο «Greek Idol» να αναλάβει τη σκηνοθεσία των live ο Στέφανο Σαρτίνι. Οι επαφές τους έχουν ξεκινήσει από τον πρώτο κύκλο του talent show και δεν αποκλείεται οι τηλεφωνικές συμβουλές που της έδινε ο σκηνοθέτης να είναι πλέον στο ακουστικό της την ώρα των live.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά shows που έχουν γίνει στη χώρα μας και εμπιστεύονται πολύ ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit μέσα στον Αύγουστο Ρούλα και Στέφανο μετά από πολλά χρόνια θα βρεθούν από κοντά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν αποκλείεται λοιπόν το «κρυφό» ραντεβού τους να γίνει εκτός ελληνικών συνόρων σε ένα ταξίδι που έχει προγραμματίσει να κάνει η παρουσιάστρια στην Ιταλία.

Μπορεί λοιπόν, όπως είπαμε στην αρχή, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου να είναι από τις πιο «νεκρές» τηλεοπτικές περιόδους αλλά… των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν –από τηλεθεάσεις- μαγειρεύουν. Κι ως γνωστό στο τηλεοπτικό τοπίο υπάρχουν πολλά… μαγειρέματα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε