Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ξεκινά η τούρκικη επίθεση του ALPHA

Μετά το τέλος του «Master Chef» ο ALPHA αποφασίζει να επιτεθεί στη ζώνη του prime time και να καλύψει το κενό αρπάζοντας τις τηλεθεάσεις.
Αιχμή του δόρατος η τούρκικη σειρά «Το αγιάζι του έρωτα» που κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ στο κανάλι της Κάντζας.
 
Η σειρά έκανε πρεμιέρα το Δεκέμβριο του 2005 στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι Show TV και ολοκληρώθηκε το 2007.
 
Η πορεία της ήταν εντυπωσιακή καταγράφοντας υψηλές τηλεθεάσεις στην Τουρκία, ενώ οι πρωταγωνιστές αγκαλιάστηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Ο Κενάν Ισμιρζάλιογλου στο ρόλο του Μεχμέτ, η Σελίν Ντεμιρατάρ στο ρόλο της Νερμίν, ο Ογκιούζ Γκαλελί ως Εντέρ και η Εμπρού Κιοτσάγκα στο ρόλο της Φιλίζ.
 
Λίγα λόγια για τη σειρά:
 
Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μπει ανάμεσα στη Νερμίν και τον Μεχμέτ. Ερωτευμένοι όπως τη πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν, είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια.

 
Όμως, η φτώχεια «δηλητηριάζει» την ευτυχία τους και υπονομεύει τη σχέση τους. Στο κομμωτήριο και στο συνεργείο, στα οποία εργάζονται, εξασφαλίζουν μεν το μεροκάματο, αλλά όχι τα όνειρά τους…
 
Κάποια μέρα η Νερμίν καλείται στην έπαυλη της Μπερκίς Οσμερμέκιογλου, μιας από τις πιο επιφανείς κυρίες της τουρκικής υψηλής κοινωνίας, προκειμένου να της κάνει μια προσωπική κούρα ομορφιάς. Όταν κάποια στιγμή ο γιος της Εντέρ, ένα από τα πιο όμορφα και περιζήτητα playboy της Κωνσταντινούπολης, βλέπει τυχαία τη Νερμίν, η ζωή όλων θα αλλάξει. Καθώς το αρχικό στοίχημα ότι μπορεί να «τη ρίξει» μετατρέπεται σε εμμονή, ο Εντέρ αντιλαμβάνεται ότι αυτή δεν είναι άλλη μια τυχαία κοπέλα για την ατζέντα του, αλλά τη θέλει για γυναίκα της ζωής του και μάνα των παιδιών του.
 
Η ζωή όλων αναστατώνεται και ανατρέπεται.
 
Πολύ σύντομα η κατάσταση θα εκτροχιαστεί, τα γεγονότα θα αποδειχτούν πιο δυνατά από τα αισθήματά τους και η Νερμίν καλείται να αντιμετωπίσει το πιο βασανιστικό δίλημμα της ζωή της.
 
Η μοίρα όμως έχει ήδη αποφασίσει…
 
Τι θα δείτε λοιπόν απόψε το βράδυ στις 10, στο δίωρο χορταστικό επεισόδιο;
 
Ο Μεχμέτ και η Νερμίν ψάχνουν να νοικιάσουν ένα σπίτι για να παντρευτούν. Παράλληλα, ο Εντέρ γιορτάζει με βεγγαλικά σε μια ακτή του Βοσπόρου τα γενέθλια της φίλης του Εντά. Στις επόμενες μέρες ο Μεχμέτ και η Νερμίν βρίσκουν επιτέλους τα σπίτι που θέλουν και δίνουν προκαταβολή. Όμως το μωράκι Ερκά, ανιψάκι της Νερμίν, μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Τα χρήματα για το σπίτι θα καταλήξουν τελικά εκεί. Η Νερμίν, παρά την επιθυμία του Μεχμέτ και κρυφά από αυτόν, αναγκάζεται να πάει στην έπαυλη της κας Μπερκίς για μια κούρα ομορφιάς πριν αυτή δώσει συνέντευξη στα τηλεοπτικά κανάλια. Θα τύχει όμως να τη προσέξει εκεί ο γιός Εντέρ και θα βάλει στοίχημα με την αδελφή του ότι μπορεί να τη «ρίξει» χωρίς αυτή να ξέρει ότι είναι πλούσιος. Αμέσως βάζει το σχέδιό του σε εφαρμογή…
Ο Μεχμέτ τρελαίνετε όταν βλέπει τον προϊστάμενο του Εντέρ και την Νερμίν στο ίδιο αυτοκίνητο. Η Νερμίν δεν μπορεί να του εξηγήσει το τι ακριβώς συμβαίνει και καταρρέει. Όμως, η σκιά του Εντέρ έχει αρχίσει να πέφτει πάνω στον μεγάλο έρωτα. Αν και το σχέδιο του Εντέρ απέτυχε, προσπαθεί να συνεχίσει το παιχνίδι του αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αντίδραση που δεν θα περίμενε ποτέ. Ο Χασάν βρίσκεται σε δύσκολη θέση εξ’ αιτίας του πάθους του για το κυνήγι ενός θησαυρού, αλλά ο φίλος του Μεχμέτ θα τον βοηθήσει να ξελασπώσει. Παράλληλα, ο πάγος μεταξύ του Μεχμέτ κα τη Νερμίν έχει αρχίσει να λιώνει.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του ALPHA, απόψε στις 10 το βράδυ.
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε