Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκίνησαν γυρίσματα για την καινούργια σειρά

Ξεκίνησαν γυρίσματα για την καινούργια σειρά

Σε μία τηλεόραση που… κινδυνεύει να αλλάξει και να γίνει… του ριάλιτι, κάποιοι επιμένουν ελληνικά!

Εδώ και λίγες ώρες μάλιστα ξεκίνησαν τα γυρίσματα για μία από τις πιο υποσχόμενες σειρές της επόμενης σεζόν, την «Τατουάζ» που το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου. Αν και σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η σειρά «Μπρούσκο» που προβάλλεται με επιτυχία στον ANT1 την επόμενη σεζόν οι «Μπρουσκικοί» Βάνα Δημητρίου, Ανδρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου θα είναι στον ALPHA.

Σήμερα το πρωί λοιπόν οι κάμερες έπιασαν δουλειά για πρώτη φορά στην Κύπρο, ενώ εκτός από το «νησί της Αφροδίτης» γυρίσματα θα γίνονται και στην Αθήνα, αλλά και στα Μετέωρα, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι οι Εβελίνα Παπούλια, Απόστολος Γκλέτσος, Μυρτώ Αλικάκη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Ελίνα Ακριτίδου, Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Έτσι λοιπόν αποδεικνύεται ότι η νέα διοίκηση του ALPHA συνεχίζει να ποντάρει και να επενδύει σε ελληνικές σειρές, αφού εκτός από την «Τατουάζ» θα συνεχίσουν οι «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Το σόι σου», «Έλα στη θέση μου» και «Παραμύθι αλλιώς», αλλά (δυστυχώς!) θα μας αποχαιρετήσει η σειρά «Αστέρας Ραχούλας»!

Τέλος, να αναφέρω ότι εκτός από τις σειρές το κανάλι της Κάντζας θα συνεχίσει να βγάζει στον αέρα τις πετυχημένες εκπομπές του, όπως «Πάμε Πακέτο» και «Φως στο τούνελ», αλλά και το «Deal», ενώ μαθαίνω ότι η διοίκηση έχει στα… σχέδια μία έκπληξη που αν υλοποιηθεί θα είναι πολύ ευχάριστη για τους τηλεθεατές!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε