Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη σειρά του STAR με Δανδουλάκη και Καζάκο

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη σειρά του STAR με Δανδουλάκη και Καζάκο

Χώρο και χρόνο για ελληνικές και κυπριακές σειρές βρίσκουν τα τηλεοπτικά κανάλια στο πρόγραμμά τους, αφού, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, τις επιλέγουν οι τηλεθεατές. Μετά λοιπόν από το MEGA, τον ANT1 και τον ALPHA, καινούργια σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλει και το STAR που απείχε από το χώρο της εγχώριας μυθοπλασίας περισσότερο από μία δεκαετία.

Η σειρά “Omerta – Όρκος σιωπής” θα γυριστεί σε Κύπρο και Ελλάδα, με το μεγαλύτερο μέρος των εδώ γυρισμάτων να γίνεται σε Ναύπλιο και σε χώρους γύρω από την Αθήνα. Πρωταγωνιστές της πολύ καλοί και γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι Κάτια Δανδουλάκη και Κώστας Καζάκος, που βρίσκονται ξανά σε τηλεοπτικά γυρίσματά μετά τη συνεργασία τους στη σειρά “Βέρα στο δεξί”, όπως και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης που συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά του MEGA. Τη σκηνοθεσία της καθημερινής σειράς κάνει ο Γιάννης Βασιλειάδης (που επίσης σκηνοθετούσε τη “Βέρα”) μαζί με τον Γιώργο Σιούγα που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Δημήτρη Τοκαρή.

Η ιστορία ξεκινά από την εισβολή στην Κύπρο, ενώ οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να κρατήσουν καλά κρυμμένα μυστικά που έχουν δεθεί με “Όρκο σιωπής”.

Τα γυρίσματα της σειράς στην Κύπρο ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, ενώ στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο, με σκοπό να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στον τηλεοπτικό σταθμό “Sigma” της Κύπρου και αμέσως να ξεκινήσει κι η προβολή της και στο STAR. Αξίζει δε να αναφέρω ότι αν και ο κυπριακός σταθμός συνεργάζεται στη χώρα μας με τον ALPHA, εντούτοις η σειρά θα προβληθεί στην Ελλάδα από το STAR που θέλει μέσα από αυτή να μπει ξανά στο χώρο της μυθοπλασίας, ελπίζοντας ότι θα εισπράξει και τις τηλεθεάσεις που συνηθίζουν να φέρνουν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιοι Έλληνες ηθοποιοί ετοιμάζουν σειρές στην Κύπρο;

Ξεκινούν νέες σειρές απόψε στο MEGA

«Κλεμμένα όνειρα» εναντίον «Μπρούσκο»

Φινάλε για δυο αγαπημένες σειρές

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε