Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκίνησε γυρίσματα ο Χαϊκάλης! – ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε γυρίσματα ο Χαϊκάλης! – ΦΩΤΟ

Μέσα στον Οκτώβριο θα κάνει πρεμιέρα η καινούργια καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές» με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς.

 Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιούλιο, ενώ μετά από μία μικρή παύση τον Αύγουστο, οι μηχανές πήραν ξανά μπροστά τον Σεπτέμβριο, δουλεύοντας πλέον σε εντατικούς ρυθμούς. Στη σειρά, όπως πρώτα σας είχα γράψει μέσα από το Newsit, θα συνεργαστούν ξανά, μετά το «50 50», ο Παύλος Χαϊκάλης με το σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο.

Χθες μάλιστα ο Χαϊκάλης έκανε το πρώτο γύρισμα για την καθημερινή σειρά, όπου ως «Ισίδωρος» θα είναι σύζυγος της ηρωίδας που υποδύεται η Χριστίνα Τσάφου και μαζί θα προσπαθούν να βάλουν σε τάξη τα δύο παιδιά τους, ρόλους που ερμηνεύουν ο Μάριος Αθανασίου και η Πηνελόπη Πλάκα.

Ο ΑΝΤ1 μπαίνει δυναμικά αυτή τη σεζόν και στον τομέα της εγχώριας μυθοπλασίας και οι «Συμμαθητές» είναι μία από τις σειρές που το κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρει πολύ, πιστεύοντας ότι θα γίνει καθημερινή συνήθεια στους τηλεθεατές και κάθε βράδυ θα παρακολουθούν τις περιπέτειες των ηρώων της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε