Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Λάκης Γαβαλάς: “Τρόμαξα όταν με συνέλαβαν”

Λάκης Γαβαλάς: “Τρόμαξα όταν με συνέλαβαν”

“Δεν θα μπορούσαν να μπώ σ΄ένα τόσο μικρό, όπως είναι τα κρατητήρια, με φονιάδες, ανθρώπους μπλεγμένους με τα ναρκωτικά, κλέφτες…”

 Mα, ένα μόλις βράδυ μετά τη σύλληψη σας, εσείς πήγατε να διασκεδάσετε στη Ζωζώ Σαπουντζάκη! Για ποιο λόγο;

Κατ΄αρχάς, δεν πήγα στη Σαπουντζάκη! Είχα πάει να δω μία παγοδρομία, επειδή πρόκειται να κάνω ένα guest στο Dancing on ice, και ήθελα να έχω ένα κριτήριο. Ακριβώς δίπλα από το Badminton είχα μερικούς γνωστούς και πήγα να τους χαιρετήσω. Δεν έπρεπε να πάω, επειδή την  προηγούμενη μέρα είχα περάσει διάφορα; Εγώ πλέον, αγόρι μου, δεν έχω “επόμενη”! Δεν ξέρω τι μου ξημερώνει! Ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία! Δεν πρόκειται να καταδικαστώ εγώ, αλλά διάφοροι υπεύθυνοι, που μπορεί να είναι ακόμη και μέσα από την εταιρία μου. Όμως, χτυπάνε εμένα που είμαι επώνυμος. Ας με σταυρώσουν! Αλλά τι καλό να γίνει στην Ελλάδα, αν με εξαφανίσουν έπειτα απο 30 χρόνια πορείας; Τι θα κερδίσουν; Αν με εξαφανίσουν δεν πεόκειται να πάρουν τα λεφτά τους! Ενώ αν με αφήσουν σε ηρεμία, μέσα στα πλαίσια του νόμου, θα παλέψω για να τα καταφέρω. Έχω αντάλλαγμα, υπάρχει τόση περιουσία,ας μου τα πάρουν όλα. Δεν με νοιάζει να πεθάνω στην ψάθα! Δεν γίνεται, όμως, να ασχολούνται με το αν βγαίνω και που πάω.

Φοβάστε μήπως σας συλλάβουν ξανά;

Δεν με νοιάζει! Ό,τι θέλουν ας κάνουν. Όλοι λένε ότι τους χρωστάω, αλλά κανείς δεν βγαίνει να πει πόσα μου χρωστάνε. Μέσα μου αισθάνομαι πεντακάθαρος! Μπορεί να αδικήθηκα κάποιοι άνθρωποι, όμως αδικήθηκα κι εγώ!

Πως ήταν η συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι σας, μετά τη σύλληψη;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε