Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Λαζόπουλος, Μενεγάκη, Νικολούλη, Φερεντίνος, Χατζηβασιλείου και Βερύκιος… πάνε Κύπρο!

Λαζόπουλος, Μενεγάκη, Νικολούλη, Φερεντίνος, Χατζηβασιλείου και Βερύκιος… πάνε Κύπρο!

Φτιάχνουν βαλίτσες με προορισμό το νησί της Αφροδίτης. Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Αγγελική Νικολούλη, Χρήστος Φερεντίνος, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Δήμος Βερύκιος θα δώσουν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου που θα κάνει τη Δευτέρα ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ με σκοπό να παρουσιάσει το πρόγραμμα και τους στόχους του.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο του Newsit ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ θέλει να μπει δυναμικά στην τηλεοπτική αγορά της Κύπρου και έτσι εκτός από πρωτότυπο πρόγραμμα θα αναμεταδίδει δημοφιλείς εκπομπές του ALPHA.

Η εκπομπή του προγράμματός του ALPHA ΚΥΠΡΟΥ αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Απριλίου και δεν αποκλείεται στο μέλλον, ανάλογα και με την πορεία του να δώσει και αυτός δικές του παραγωγές στον ALPHA. Τη Δευτέρα λοιπόν ο Πρόεδρος του ALPHA Δημήτρης Κοντομηνά έχοντας δίπλα του δημοφιλείς παρουσιαστές του ALPHA θα παρουσιάσει επίσημα της στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τον ALPHA ΚΥΠΡΟΥ.

Τέλος να αναφέρω ότι λόγω της παρουσίας της στη συνέντευξη Τύπου στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη θα απουσιάζει από την «Ελένη» της και την εκπομπή θα παρουσιάσουν οι συνεργάτες της.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε