Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Λαζόπουλος, Ζαχαράτος, Καστάνη και Ματιάμπα… στο δικαστήριο!

Λαζόπουλος, Ζαχαράτος, Καστάνη και Ματιάμπα… στο δικαστήριο!

Όρεξη να έχετε και απόψε το βράδυ θα χορτάσετε… γέλιο.

Λάκης Λαζόπουλος, Τάκης Ζαχαράτος, Ελένη Καστάνη και Ησαΐας Ματιάμπα αναλαμβάνουν δράση σε ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς “Δια ταύτα”, που θα προβάλλει ο ALPHA, με τίτλο “Το λίθο μπαλέτο” και στο οποίο εκτός από τον Λάκη Λαζόπουλο πρωταγωνιστούν οι Ελένη Καστάνη, Τάκης Ζαχαράτος και Ησαΐας Ματιάμπα.

Σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφουν οι Μαίρη Γεωργιάδου και Πάνος Έξαρχος, η Σβετλάνα (Ελένη Καστάνη) είναι μία ρωσίδα χορεύτρια, πρώην μπαλαρίνα των Μπολσόι που πλέον προκαλεί δονήσεις. Όχι πάθους, αλλά… σεισμικές, γιατί ζυγίζει όσο όλο το ένδοξο μπαλέτο μαζί. Η Σβετλάνα είναι τώρα παντρεμένη με τον Σταύρο και κατοικούν σε ένα ετοιμόρροπο νεοκλασσικό. Στον κάτω όροφο μένει η Νάνσυ (Τάκης Ζαχαράτος), τρανσέξουαλ και  άσπονδη εχθρός της Ρωσίδας.

Η Σβετλάνα χορεύει, ο σοβάς ξεκολλάει απ’ το ταβάνι του κάτω ορόφου και πέφτει στο κεφάλι του Άραβα (Ησαΐας Ματιάμπα) πελάτη της Νάνσυς προκαλώντας του αμνησία. Στο δικαστήριο ο καθένας αναλύει το δράμα του: Η Ρωσίδα διατείνεται ότι “κάπως πρέπει να χορέψει”, η τρανς ότι “κάποιος πρέπει να πληρώσει ” και ο Άραβας ότι “κάπου έπρεπε να βρίσκεται …..αλλά δεν θυμάται πού”!

Οι καταστάσεις, οι διάλογοι και όσα γίνονται στη σειρά θα προκαλέσουν γέλιο στους τηλεθεατές, αφού ο Λάκης Λαζόπουλους γνωρίζει καλά τα “μυστικά” της κωμωδίας.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες η “μεταμόρφωση” του Τάκη Ζαχαράτου σε Νάνσυ κράτησε αρκετή ώρα.





Παρά τα πολύωρα γυρίσματα οι συντελεστές πέρασαν πολύ καλά και το ίδιο ελπίζουν πως θα περάσουν και οι τηλεθεατές.



Δείτε λοιπόν, απόψε στις 21:00 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς “Δια ταύτα” που υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος, αποδεικνύοντας ότι το γέλιο δεν είναι έγκλημα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε