Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Λιάγκας και Σκορδά… εξόντωσαν τους απέναντι!

Δυναμικό ξεκίνημα χθες για το «Πρωινό Mou» του MEGA. Η πρωινή εκπομπή του καναλιού της Μεσογείων μπήκε δυναμικά στη μάχη σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν είχαν κανέναν δυνατό αντίπαλο απέναντί τους και όλα θα κριθούν από την επόμενη βδομάδα που θα ξεκινήσει και το «Πρωινό ΑΝΤ1». Προς το παρόν όμως, το ζευγάρι του MEGA σημείωσε 33,9 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 40,3 στο δυναμικό κοινό.

Οι εκπομπές στα απέναντι κανάλια κατάφεραν να μαζέψουν τα… ρέστα της τηλεθέασης με τους «Νηστικούς πράκτορες» να σημειώνουν μέσο όρο 6,3 στο γενικό σύνολο και 8,9 στο δυναμικό κοινό. Το φινάλε της εκπομπής «Elatte» στον ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ και το Θανάση Πάτρα κινήθηκε σε πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις σημειώνοντας 9,9 στο γενικό σύνολο και 9,1 στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια προβολής της. Από τις 10:00 έως τις 11:00 που οι δύο πρωινές εκπομπές βρέθηκαν απέναντι το «Πρωινό Mou» σημείωσε μέσο όρο 33,2 στο γενικό σύνολο ενώ το «Elatte» 10,4.

Μάλλον λοιπόν δεν είναι τυχαίο που η εκπομπή του ΑΝΤ1 αποσύρθηκε από τη μάχη ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος για το «Πρωινό ΑΝΤ1» και να μην… πληγωθεί περισσότερο η καλοκαιρινή εκπομπή των Μπουλέ και Πάτρα.

Ωστόσο, παρά το πάρτι που έκαναν στο MEGA για τις επιδόσεις της πρωινής τους εκπομπής, είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί για την επόμενη βδομάδα καθώς θα έχουν να ανταγωνιστούν το «Πρωινό ΑΝΤ1». Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα… μεγάλα «όπλα» τους τα ετοιμάζουν για την επόμενη βδομάδα που η μάχη θα γίνει πιο δύσκολη! Άλλωστε ο ανταγωνισμός κάνει καλό στους τηλεθεατές καθώς οι εκπομπές προσπαθούν να γίνουν καλύτερες και να τους κερδίσουν…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε