Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Μαλλιά κουβάρια στο «Αμάρτημα της μητρός μου»

Μαλλιά κουβάρια στο «Αμάρτημα της μητρός μου»

Είναι δυστυχώς, από τις ελάχιστες καινούργιες ελληνικές σειρές που υπάρχουν στο τηλεοπτικό τοπίο τη φετινή σεζόν και η μοναδική –μέχρι τώρα- που προβάλλει ο ΑΝΤ1.

Ο λόγος για το «Αμάρτημα της μητρός μου» που οι φήμες μάλιστα ήθελαν τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα να αντιμετωπίζει προβλήματα και να κινδυνεύει να μην βγει φέτος στον αέρα. Όπως όμως, σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, όλα πήγαν καλά και η σειρά κάνει πρεμιέρα αύριο στις 11 το βράδυ.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει εγκρίνει την παραγωγή οκτώ ακόμα επεισοδίων, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα θα αποφασιστεί αν θα πάρει έγκριση και για ακόμα τρία με τέσσερα επεισόδια, ώστε να αποφασίσουν ο Αλέξανδρος Ρήγας με το Μάνο Ψιστάκη που γράφουν το σενάριο, πώς θα εξελιχθεί η ιστορία, αλλά, το κυριότερο, να μπορέσουν να δώσουν το φινάλε της.

Προς το παρόν, τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και οι ήρωες συνεχίζουν να γίνονται… μαλλιά κουβάρια. Γονείς και παιδιά, Στέφανος με Κάτια και Απόστολος με Έλενα, συνεχίζουν να μπερδεύονται όλο και περισσότερο στο… αμαρτωλό γαϊτανάκι, προσφέροντας γέλιο στους τηλεθεατές.

Όπως έχουμε διαπιστώσει μάλιστα από τα προηγούμενα επεισόδια, ο Αλέξανδρος Ρήγας χρησιμοποιεί για τη σειρά πολλούς guests. Έτσι στο πρώτο επεισόδιο της καινούργιας σεζόν θα δούμε ξανά την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και το Μάνο Πίντζη, ενώ σε επόμενα επεισόδια θα δούμε την Εβελίνα Παπούλια που… σμίγει ξανά με το Ρήγα, αλλά και τους Τάσο Γιαννόπουλο και Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Αν και γνωρίζουμε ακόμα κάποια… δυνατά ονόματα, δεν τα αναφέρουμε μέχρι να υπάρξει οριστική συμφωνία για να μην το… ματιάσουμε!

Τι θα δούμε όμως, στο αυριανό, πρώτο για τη σεζόν επεισόδιο του «Αμαρτήματος»; Η Έλενα λοιπόν πηγαίνει απροειδοποίητα στο κομμωτήριο, όπου βλέπει τον Στέφανο (Νούλη) να επιμελείται τα μαλλιά της Αντιγόνης. Η Κάτια τότε, για να σώσει την κατάσταση, της εκμυστηρεύεται πως ο Στέφανος διατηρεί κρυφή ερωτική σχέση με τη Ματούλα! Η Έλενα το πιστεύει και υπόσχεται στη μητέρα της να μην αποκαλύψει τίποτα στον Απόστολο. Όμως η τύχη επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια για τον Στέφανο και την Κάτια! Το επόμενο βράδυ, ο Απόστολος και η Τζένη λείπουν από το σπίτι, έτσι ο Στέφανος προσκαλεί την Κάτια. Η ρομαντική βραδιά όμως, σύντομα καταστρέφεται, αφού ο Απόστολος επιστρέφει σπίτι μαζί με την Έλενα και ο δημοσιογράφος Τάσος Ζαρόκωστας που καραδοκεί, μπαίνει κι αυτός στη βίλα. Όλοι μαζί τότε, ανεβαίνουν στο δωμάτιο του Στέφανου… για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται εκεί! Κι οι ήρωες γίνονται για ακόμα μία φορά, μαλλιά κουβάρια! Αλλά περισσότερα, αύριο, στις 23:00, που το «Αμάρτημα της μητρός μου» επιστρέφει στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε