Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Μαρία Χούκλη εναντίον Όλγας Τρέμη

Είναι οι παρουσιάστριες των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των καναλιών τους.

Ο λόγος για την Όλγα Τρέμη και τη Μαρία Χούκλη που παρουσιάζουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων σε MEGA και ΑΝΤ1, αντίστοιχα, Τις τελευταίες μέρες οι δύο κυρίες της ενημέρωσης βρίσκονται σε κόντρα τους που τις επόμενες μάλιστα μέρες αναμένεται να γίνει ακόμα πιο έντονη!

Η Όλγα Τρέμη καταφέρνει να κερδίζει στη μάχη της τηλεθέασης αφού το κεντρικό δελτίο του MEGA συγκεντρώνει τους περισσότερους τηλεθεατές. Ιδιαίτερα μετά την απουσία του Νίκου Χατζηνικολάου από τη «μάχη των 8» όπου σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις και αρκετές μέρες το δελτίο του ALTER βρισκόταν μπροστά από αυτό του MEGA, όλα έδειχναν πιο εύκολα για το κανάλι της Μεσογείων. Φαίνεται όμως, πως τα πράγματα δεν είναι έτσι…!

Τις τελευταίες μέρες και –το επισημαίνουμε για ακόμα μία φορά- με την απουσία του Νίκου Χατζηνικολάου από τη μάχη των κεντρικών δελτίων, το δελτίο του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Χθες το δελτίο του MEGA έκανε 26,3 ενώ του ΑΝΤ1 25,4. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη μέρα που η Τρέμη νιώθει την… ανάσα της Χούκλη αφού, ενδεικτικά να αναφέρουμε τις τηλεθεάσεις αυτής της βδομάδας, βλέπουμε ότι τη Δευτέρα το MEGA έκανε μέσο όρο 27,5 και ο ΑΝΤ1 25,2, την Τρίτη τα δύο δελτία έκαναν 29,4 με 24,5 αντίστοιχα και την Τετάρτη η Τρέμη έφτασε στο 26,2 ενώ η Χούκλη στο 25,6.

Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι η μάχη μεταξύ των δύο κυριών όσο πάει και κορυφώνεται. Και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξή της!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε