Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μάθετε τα… άπλυτα των celebrities!

Μάθετε τα… άπλυτα των celebrities!
Ήταν ένα πολύ καλό μας «φιλαράκι» για πολλά χρόνια. Τώρα όμως, βγάζει τα άπλυτα των celebrities στη φόρα.
Να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε: η Κόρτνεϊ Κοξ, γνωστή ως «Μόνικα» από την τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» που συνεχίζει να προβάλλεται μέχρι σήμερα σε… νιοστή επανάληψη, έρχεται στις οθόνες μας με τον καινούργιο ρόλο της στη σειρά «Dirt». Η σειρά λοιπόν που κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ τα μεσάνυχτα στον ΑΝΤ1 ασχολείται με τα «άπλυτα» των celebrities.
 
 
Η γοητευτική Κόρτνεϊ Κοξ υποδύεται τη Λούσι Σπίλερ, μία αδίστακτη αρχισυντάκτρια σκανδαλοθηρικού περιοδικού που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα των πλούσιων και των διάσημων: πάθη, αμαρτίες, εξαρτήσεις, ερωτικές ατασθαλίες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Δεξί της χέρι είναι ο… σχιζοφρενής, αλλά ικανότατος παπαράτσι Ντον (που υποδύεται ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός Ίαν Χαρτ), ο οποίος τρυπώνει παντού, ενώ παράλληλα ακούει φωνές και έχει παραισθήσεις!
 
 
Το «Dirt» είναι… εμπνευσμένο από αληθινές πικάντικες και πολυσυζητημένες ιστορίες celebrities που όλοι γνωρίζουμε κι έχουν απασχολήσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Το περιεχόμενο της τολμηρής σειράς συχνά σοκάρει, καθώς παρουσιάζει την πραγματικότητα πίσω από τη βιτρίνα του κόσμου της showbiz. Μάλιστα, σε κάθε επεισόδιο του «Dirt» εμφανίζονται πολλοί guests, μεταξύ των οποίων η διάσημη Τζένιφερ Άνιστον και ο βραβευμένος σκηνοθέτης του «Seven» και του «Fight Club», Ντέιβιντ Φίντσερ.
 
 
Από σήμερα λοιπόν τα μεσάνυχτα (και καθημερινά από Τρίτη έως Παρασκευή) η Κόρτνεϊ Κοξ έρχεται να μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά και τα ψέματα της showbiz!
 
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε