Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μάθετε τα πάντα για την καινούργια τούρκικη σειρά

Μάθετε τα πάντα για την καινούργια τούρκικη σειρά

Οσονούπω… σκάει μύτη στο τηλεοπτικό τοπίο και πρόκειται να δώσει μάχη με μία ελληνική σειρά. Ο λόγος για την καινούργια τούρκικη σειρά, που όπως σας είχαμε γράψει πριν καιρό, πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλει ο ΑΝΤ1.

Η σειρά λοιπόν με τίτλο «Adanali» (ή «The Bull», όπως ξεκίνησε να προβάλλεται στην Τουρκία), θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και ο ΑΝΤ1 θα την προβάλλει καθημερινά στις 7 το απόγευμα, για να δίνει μάχη με τα «Κλεμμένα όνειρα» του MEGA.
Η «Adanali» προβλήθηκε στην Τουρκία το 2008 με πρωταγωνιστές τρεις superstars της Τουρκίας (Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar), χαρακτηρίζεται ως μια δυναμική περιπέτεια με έντονη δράση και αμείωτο σασπένς. Έχει αποσπάσει διακρίσεις από διεθνή φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων και το «Best TV series Award»!
Η ιστορία της επικεντρώνεται σε δύο άντρες που κάποτε ήταν αδελφικοί φίλοι, αλλά έχουν επιλέξει να ζουν σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Έτσι, σήμερα, όσα τους ενώνουν είναι πολύ λιγότερα, απ’ όσα τους χωρίζουν! ΟΥavuz, είναι ένας πιστός υπηρέτης του νόμου και ο Maraz Ali, είναι ένας μετρ της παρανομίας. Η σύγκρουση ανάμεσά τους θα είναι αναπόφευκτη και σκληρή, αφού πλέον είναι θανάσιμοι εχθροί! Σύμμαχος του Υavuz στο κυνήγι της εγκληματικότητας, θα βρεθεί η γοητευτική, μυστική πράκτορας İdil.

Ο Υavuz, γνωστός και ως «ο Ταύρος» (Oktay Kaynarca), είναι επιθεωρητής της αστυνομίας. Ιδιόμορφος, ασυμβίβαστος και τολμηρός, συχνά ακολουθεί ανορθόδοξες μεθόδους για να φέρει σε περάς τις αποστολές του, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να δημιουργεί αναστάτωση στους συναδέλφους του. Το έγκλημα γι’ αυτόν είναι… κόκκινο πανί, καθώς αδίστακτοι γκάνγκστερς σκότωσαν κάποτε τη μεγάλη του αγάπη, μια Ελληνίδα αστυνομικό! Στη σειρά, όλα αρχίζουν όταν ο Υavuz παίρνει μετάθεση στην Κωνσταντινούπολη. Πιστός όπως είναι στο καθήκον, έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να εξαρθρώσει το οργανωμένο έγκλημα, με κάθε τρόπο! Όμως, δεν γνωρίζει πως ο νούμερο ένα στόχος του, είναι ο Maraz Ali, δηλαδή ο παιδικός του φίλος!
Ο Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt),είναι ο γοητευτικός αρχηγός του μεγαλύτερου δικτύου εγκληματικότητας στην Κωνσταντινούπολη. Με διασυνδέσεις σε όλα τα παράνομα κυκλώματα, καταφέρνει να καλύπτει τις σκοτεινές του δραστηριότητες, πίσω από την επιχείρηση που διατηρεί. Γι’ αυτό και κανείς δεν έχει καταφέρει να βρει κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει με την παρανομία. Γύρω του υπάρχει μια καλά εκπαιδευμένη, συντονισμένη και πιστή ομάδα νεαρών κακοποιών. Αυτοί πραγματοποιούν τις οργανωμένες κλοπές στην περιοχή. Ο σκληρός Maraz Ali έχει μία και μόνο… ευαίσθητη χορδή κι αυτή είναι η λατρεία του για τη μητέρα και την αδελφή του.
Η İdil (Selin Demiratar) είναι επικεφαλής στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης και θεωρείται ένα από τα ικανότερα στελέχη. Φτάνοντας ο Υavuz στη νέα του θέση, σύντομα θα διαπιστώσει πως στην προσπάθεια εξάλειψης της εγκληματικότητας, η γοητευτική İdil θα σταθεί στο πλευρό του. Η İdil, σε αντίθεση με αυτόν, είναι εξωστρεφής, ανοιχτόμυαλη και διαλλακτική. Σε αυτή την αποστολή, προκειμένου να διεισδύσει στην καρδιά της αδίστακτης συμμορίας, θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τον αρχηγό των κακοποιών, τον Maraz Ali…
Το χθες και το σήμερα, η δικαιοσύνη και η παρανομία, βρίσκονται συνεχώς σε αντιπαράθεση και οι ισορροπίες φέρνουν ανατροπές. Το χιούμορ εκπλήσσει τον τηλεθεατή, ενώ οι αποκαλύψεις και τα επικίνδυνα μυστικά κάνουν τη σειρά εθιστική! Η εκδίκηση, ο έρωτας, οι συγκρούσεις, οι δολοπλοκίες, αλλά και το χιούμορ, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, με τις εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο να… τρέχουν!
Από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου λοιπόν, η «Adanali» έρχεται στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και θα προβάλλεται καθημερινά από τον ΑΝΤ1, στις 7 το απόγευμα.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε