Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μάθετε τα πάντα για τους διαγωνιζόμενους του X FACTOR

Το… δώρο του Ρουβά και ο ρόλος του στην πρεμιέρα.

Μετά από δεκάδες μέρες γυρισμάτων και αφού άκουσαν πολλά τραγούδια αλλά και… παρατράγουδα, οι Γιώργος Λεβέντης, Κατερίνα Γκαγκάκη, Νίκος Μουρατίδης και Γιώργος Θεοφάνους είναι έτοιμοι για τη μεταξύ τους μάχη που ξεκινά από αύριο Παρασκευή 29 Οκτωβρίου!

Οι κριτές του X FACTOR επέλεξαν τις ομάδες τους και αύριο στις 9 το βράδυ ξεκινά το πρώτο live με παρουσιαστή το Σάκη Ρουβά.

 Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει στο Newsit o Γιώργος Λεβέντης θα διαγωνιστεί με τα αγόρια 16-24 ετών, η Κατερίνα Γκαγκάκη με τα κορίτσια 16-24 ετών, ο Νίκος Μουρατίδης με άντρες και γυναίκες άνω των 25 ετών και ο Γιώργος Θεοφάνους με τα groups.

Στο αυριανό Live του X FACTOR ο Σάκης Ρουβάς θα κάνει… δώρο στις ρουβίτσες και θα ερμηνεύσει ζωντανά το hit του «Παράφορα», ενώ κάποιοι από τους υποψηφίους στην πρώτη τους live εμφάνιση θα ερμηνεύσουν γνωστές επιτυχίες του παρουσιαστή. Μάλιστα, αυτές τις μέρες οι διαγωνιζόμενοι κάνουν εντατικές πρόβες μαζί του ακολουθώντας τις συμβουλές του για να έχουν την καλύτερη δυνατή ερμηνεία και σκηνική παρουσία. Έτσι, ο Σάκης εκτός από παρουσιαστής έχει αναλάβει και το ρόλο του… δασκάλου σε αυτούς που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του.

Επίσης, Guest star στη μεγάλη πρεμιέρα των live shows θα είναι η Σουηδέζα Pauline που έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για το «X Factor» και θα παρουσιάσει ζωντανά δύο τραγούδια από το νέο της album, «Never Was An Angel».

Ποιοι είναι όμως οι διαγωνιζόμενου του 3ου X FACTOR;

Διαβάστε λοιπόν τα σύντομα βιογραφικά τους ώστε να μάθετε περισσότερα για τους υποψήφιους που από αύριο θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι διαθέτουν το ζητούμενο… Χ και που είναι τα «όπλα» των τεσσάρων κριτών με τα οποία οι Λεβέντης, Γκαγκάκη, Μουρατίδης και Θεοφάνους διεκδικούν το θρόνο του X FACTOR !

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16 – 24

ΚΡΙΤΗΣ – ΜΑΝΑΤΖΕΡ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ

ΝΙΚΚΙ PONTE

Ζει στον Καναδά. Γεννήθηκε τη 1η Αυγούστου 1991. Οι κριτές την ανακάλυψαν στην οντισιόν της Νέας Υόρκης και από την πρώτη στιγμή τους μάγεψε με τον αυθορμητισμό της και βέβαια με το ταλέντο της. Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της ήταν να έρθει στην Ελλάδα και το κατάφερε. Έχει κάνει 10 χρόνια όπερα και τώρα είναι φοιτήτρια σε μουσικό πανεπιστήμιο. Έχει κερδίσει σε διαγωνισμούς στο Τορόντο και το «X Factor» είναι για εκείνη η μεγάλη ευκαιρία. Είναι Λέων και θαυμάζει πολύ τη Lady Gaga. Αγαπημένες της τραγουδίστριες είναι η Aretha Franklin και η Δέσποινα Βανδή. Θα ήθελε πάρα πολύ σε κάποιο live να της δοθεί η ευκαιρία να τραγουδήσει ένα από τα τραγούδια της Lady Gaga. Στον ελεύθερο χρόνο της μαγειρεύει, ασχολείται με την κομμωτική και το make up και περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κύπρο. Η μητέρα της είναι από την Αγγλία. Είναι η μικρή του «X Factor», αφού είναι μόνο 16 ετών. Γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1994 και ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων. Για εκείνη το «X Factor» είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Πιστεύει ότι είναι μοναδική εμπειρία και ελπίζει μέσα από αυτή να της ανοίξουν πολλές πόρτες, για να ακολουθήσει αυτό που αγαπάει: το τραγούδι. Αγαπημένοι της τραγουδιστές είναι οι James Morisson, Pixie Lott, Etta James και Esmee Denters. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και θεωρίας και παρά το  νεαρό της ηλικίας της, έχει τραγουδήσει επαγγελματικά μπροστά σε κοινό. Τη χαλαρώνει να κάνει βόλτες με τους φίλους της, να διαβάζει, να μαγειρεύει, να ακούει μουσική και να πηγαίνει στο σινεμά. Θα ήθελε οπωσδήποτε να τραγουδήσει στα live του «X Factor» τα τραγούδια: Memories Turn To Dust ( Esmee Denters), Because Of You ( Kelly Clarkson), Broken Arrow ( Pixie Lott) και Boys And Girls ( Pixie Lott).

ΚΙΡΚΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Οι κριτές την είδαν στην οντισιόν της Αθήνας και τους εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και με τις γνώσεις της στο κλαρίνο και την κιθάρα. Προέρχεται από μουσική οικογένεια – ο πατέρας της είναι ο Δημήτρης Κατσαρός από τους Ζιγκ Ζαγκ. Γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1992 και το ζώδιό της είναι Δίδυμος. Δηλώνει ότι χόμπι της είναι η μουσική και το X Factor είναι μια ευκαιρία για εκείνη να μάθει πράγματα και να… τη μάθουν. Θαυμάζει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την Ελένη Βιτάλη, τη Γλυκερία, τη Χάρις Αλεξίου, τον Σταμάτη Γονίδη και τον Κώστα Χατζή. Θα ήθελε πολύ σε κάποιο liveτου «X Factor» να τραγουδήσει το Σερβικό-Ελληνικό τραγούδι ‘’Οro-ουρανός’’ γιατί της αρέσει πολύ.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΟΥ

Είναι η δεύτερη φορά που ήρθε στο «X Factor» και επιτέλους κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της: να φτάσει στα live. Γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 8 Σεπτεμβρίου 1993. Είναι 17 ετών και το ζώδιό  της είναι Παρθένος. Μέσα από το «X Factor» θέλει να δει ως πού μπορούν να φτάσουν οι δυνατότητές της στο τραγούδι και τη μουσική. Έχει παρακολουθήσει για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής και έχει πάρει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό τραγουδιού στην Αλεξανδρούπολη. Οι μεγάλες της αγάπες είναι το τραγούδι και ο χορός. Θαυμάζει τη Lady Gaga και θα ήθελε πολύ να ερμηνεύσει το τραγούδι της ‘’Bad Romance’’ σε κάποιο από τα live του «Χ Factor».

25+

ΚΡΙΤΗΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ:  ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι πτυχιούχος μουσικών σπουδών του πανεπιστημίου Αθηνών και έχει σπουδάσει ”Grade 8 Popular Vocals’’στο Royal University of London. Γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1984 στη Λεμεσό της Κύπρου και είναι 26 ετών. Το ζώδιό του είναι Λέων. Έχει τραγουδήσει επαγγελματικά σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά. Ασχολείται πολύ με την μουσική και το θέατρο. Θαυμάζει τον Χρήστο Δάντη και θα ήθελε πολύ να έχει την ευκαιρία σε κάποιο live  να πει το τραγούδι «Το παλιό μου παλτό». Το «X Factor» για εκείνον είναι ο δρόμος προς το όνειρο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΟΤΑΣ

Γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1979 και το ζώδιό του είναι Λέων. Ο 31χρονος Αλέξανδρος έχει μία μεγάλη αγάπη: τον 4χρονο γιο του, στον οποίο τηλεφωνεί κάθε μέρα πριν τραγουδήσει για να πάρει δύναμη. Είναι από την Καβάλα και εργαζόταν για αρκετό καιρό ως επαγγελματίας τραγουδιστής σε νυχτερινά μαγαζιά. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τη γυμναστική, την κολύμβηση και του αρέσει να πηγαίνει σινεμά και θέατρο. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Αντώνης Βαρδής και ο Δημήτρης Μητροπάνος. Θα ήθελε πολύ να τραγουδήσει στα live του «X Factor» τα αγαπημένα του τραγούδια:  ’’Σου γράφω ένα γράμμα’’ (Γιάννης Πάριος), ‘’Πού να ΄σαι’’ (Αντώνης Ρέμος) και ‘’Νύχτα ζόρικη’ (Πασχάλης Τερζής). Το «X Factor» είναι ένα από τα όνειρά του.

ΕΛΕΝΑ ΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Είναι 33 ετών. Γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1976 και το ζώδιό της είναι Τοξότης. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Λεμεσό της Κύπρου. Στην οντισιόν της Κύπρου κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες με την φωνή και το συναίσθημά της. Δεν κατάφερε να κάνει καριέρα έως τώρα, γιατί είχε ένα γάμο κι ένα διαζύγιο, τα οποία δεν της επέτρεψαν να προσηλωθεί στο τραγούδι. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα κιθάρας και έχει κερδίσει κάποια βραβεία μουσικής όταν πήγαινε στο σχολείο. Της αρέσουν τα ταξίδια, η ζωγραφική,  ο κινηματογράφος και η κολύμβηση. Γράφει δικούς της στίχους και μουσική. Το «X Factor» είναι μία ευκαιρία να εκπληρώσει τα όνειρά της. Ένα τραγούδι που θα ήθελε να πει σε κάποιο από τα live του «Χ Factor» είναι ‘’Το Μαχαίρι’’. Η αγαπημένοι της τραγουδιστές είναι οι : Norah Jones, Damien Rice, Jason Mraz, Χρήστος Θηβαίος, Αντώνης Βαρδής, Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Ελευθερία Αρβανιτάκη. 

PATRICK GUIBERT

Ήρθε στην οντισιόν της Αθήνας από το Παρίσι όπου ζει και εντυπωσίασε τους κριτές με τη λάμψη του. Η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του Γάλλος. Εργάζεται ως μάνατζερ σε ξενοδοχεία. Γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1977, είναι 33 ετών και το ζώδιό του είναι Ζυγός. Το μεγάλο του πάθος είναι τα ταξίδια και στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τη γυμναστική, το διάβασμα και το σκι. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι οι Michael Buble, Frank Sinatra και Άννα Βίσση. Ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια, που θα ήθελε να ερμηνεύσει και στο «X Factor» live, είναι το ’’Cry me a river ’’ του Frank Sinatra σε διασκευή του M. Buble. Το «X Factor» για εκείνον είναι σαν μία σκάλα, η οποία θα τον βοηθήσει να φτάσει ένα αστέρι στον ουρανό, δηλαδή το όνειρό του.

ΑΓΟΡΙΑ 16 – 24

ΚΡΙΤΗΣ – ΜΑΝΑΤΖΕΡ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Γεννήθηκε στις 09/08/1993 και είναι μόλις 17 ετών. Ζει στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης και το ζώδιό του είναι Λέων. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Χρήστος Δάντης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι Muse. Στα live του «X Factor» θα ήθελε οπωσδήποτε να τραγουδήσει το ’’Undisclosed’’ των Muse. Χόμπι του είναι το μπάσκετ. Σε ηλικία 15 ετών ήταν τραγουδιστής στο συγκρότημα Riot και μαζί τους έκανε συναυλίες σε σχολεία. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής για 2 χρόνια και είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα.

ΑΛΕΞΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στις 14/06/1988. Είναι 22 ετών και το ζώδιό του είναι Δίδυμος. Ζει στην Αθήνα. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Freddie Mercury. Στα Live του «X Factor» θα ήθελε οπωσδήποτε να τραγουδήσει το «Sirens» των Madrugada. Το χόμπι του είναι η γυμναστική. Έχει κάνει 4 χρόνια μαθήματα μπουζουκιού και κιθάρας και μόλις ένα μήνα μαθήματα φωνητικής. Το «X Factor» είναι γι’ αυτόν μια ευκαιρία ζωής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΓΛΟΥ

Γεννήθηκε στις 13/03/1991. Είναι 19 ετών και ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων.  Ζει στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο  Axl Rose. Στα live του «X Factor» θα ήθελε οπωσδήποτε να τραγουδήσει το “Paradise City “ των  “Guns N’ Roses”.  Χόμπι του είναι το Go Cart και του αρέσει να παίζει Video games. Σε ηλικία 16 ετών, ήταν τραγουδιστής σε ένα rock group που είχε με τους φίλους του, τα «Ματωμένα Ρόδα». Έπαιζαν σε μουσικές σκηνές και άνοιξαν και μια συναυλία των Μπλε. Το «X Factor» είναι γι’ αυτόν ένα show, μέσα από το οποίο θα αναδείξει το ταλέντο του.

ΧΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Γεννήθηκε στις 09/03/1989. Είναι 21 ετών και ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων. Ζει στη Λεμεσό της Κύπρου. Αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο John Mayer. Στο «X Factor» θα ήθελε οπωσδήποτε να τραγουδήσει το “Billie Jean” του Michael Jackson. Χόμπι του είναι η ιστιοπλοΐα. Όταν ήταν 6 ετών, έκανε για 3 μήνες μαθήματα σαξόφωνου. Συνέχισε ως αυτοδίδακτος και στα 15 του ήρθε τρίτος σε διαγωνισμό σαξοφώνου στην Κύπρο! Ήταν μέλος της μπάντας της εθνικής φρουράς Κύπρου. Είναι ο τραγουδιστής και σαξοφωνίστας του συγκροτήματος “189”, που παίζει έντεχνο, αγγλικό και ελληνικό ροκ και έχει εμφανιστεί στην πιο γνωστή μουσική σκηνή της Κύπρου. Το X Factor είναι για αυτόν η αρχή για μια καριέρα στο χώρο της μουσικής.

GROUPS

ΚΡΙΤΗΣ – ΜΑΝΑΤΖΕΡ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

REVOLT

Είναι μαζί 6-7 χρόνια. Στην αρχή ήταν 3 άτομα, όμως για το «X Factor» απέκτησαν άλλα δύο μέλη: τον μπασίστα και τον ντράμερ. Τραγουδούν ξένο ροκ. Έχουν παίξει σε ροκ μουσικές σκηνές όπως το “Όνομα του Ρόδου” και η “Αρχιτεκτονική.”

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Γεννήθηκε στις 16/12/1992. Είναι 17 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη. Παίζει μπάσο και κάνει φωνητικά. Ζει στο Μοσχάτο. Έκανε μαθήματα κιθάρας και μπάσου για 2 χρόνια κι έπειτα συνέχισε μόνος του. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Eddie Vedder και οι  Pearl Jam.  Θα ήθελε οπωσδήποτε στα live του «X Factor» να παίξουν ένα τραγούδι των «Rage Against The Machine». Χόμπι του είναι το motocross, το snowboard, το γυμναστήριο και η ιστιοπλοΐα. Μαζί με τον ντράμερ ( Κωνσταντίνο Σουβατζηδάκη), ήταν μέλη του γκρουπ “Minor X”, με το οποίο έχουν κάνει διάφορες εμφανίσεις και έχουν παίξει στο Mad Day Live. Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο κέρδισαν την πρώτη θέση σε ένα διαγωνισμό για μπάντες στο Μοσχάτο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Γεννήθηκε στις 28/04/1989. Είναι 21 ετών και το ζώδιό του είναι Ταύρος. Ζει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και παίζει κιθάρα. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Jon Bon Jovi και οι Scorpions. Τα τραγούδια που θα ήθελε οπωσδήποτε να παίξει στα live του «X Factor» είναι το “ Have a Nice Day”  (Bon Jovi) και το “Nobody’s Wife” (Anouk). Χόμπι του είναι η γυμναστική και η μαγειρική. Μαγειρεύει από 7 ετών! Του αρέσει η επαφή με το νερό και έχει κερδίσει μετάλλια στην κολύμβηση. Ήθελε πάντα να είναι αυτοδίδακτος, για να ενσωματώνει τη δική του λογική και ‘τρέλα’ στη μουσική του.

ΑΝΤΥ ΛΑΝΗ

Γεννήθηκε στις 28/06/1989. Είναι 21 ετών, Καρκίνος με ωροσκόπο Σκορπιό. Είναι τραγουδιστής και ζει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Bon Jovi και οι Scorpions. Το τραγούδι που θα ήθελε να πει στα live του «X Factor» είναι το “Heaven” του  Bryan Adams. Του αρέσει να διαβάζει φιλοσοφικά βιβλία γιατί τον εμπνέουν να γράφει μουσική. Αυτός και ο Γιάννης είναι τα σταθερά μέλη του γκρουπ από την αρχή, όταν ακόμα πήγαιναν στο Γυμνάσιο. Έχει τελειώσει μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο και έχει γνώσεις πάνω στη Βυζαντινή, την παραδοσιακή και την Ευρωπαϊκή μουσική. Το «X Factor» είναι για αυτόν μια μεγάλη ευκαιρία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΒΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στις 31/03/1992. Είναι 18,5 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Κριού. Είναι ντράμερ και ζει στο Μοσχάτο. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Bon Jovi  και ο Eddie Vedder. Το τραγούδι που θα ήθελε οπωσδήποτε να παίξει στα live του «X Factor» είναι το “Supermassive Black Hole” των Muse. Χόμπι του είναι το μπάσκετ. Έπαιζε 5 χρόνια στην «Ελευθερία» Μοσχάτου. Έχει κάνει μαθήματα ντραμς σε ωδείο μόνο για 2 μήνες. Συνέχισε αυτοδίδακτος. Με τον μπασίστα (Μιχάλη Παππά) ήταν στο συγκρότημα “Minor X”, με το οποίο έχουν κάνει διάφορες εμφανίσεις και έχουν παίξει στο Mad Day Live. Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο κέρδισαν την πρώτη θέση σε ένα διαγωνισμό για μπάντες στο Μοσχάτο. To «X Factor» είναι γι’ αυτόν μια μεγάλη ευκαιρία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Γεννήθηκε στις 28/09/1989. Είναι 21 ετών, Ζυγός στο ζώδιο και ξάδελφος του Μιχάλη Παππά. Ζει στο Μοσχάτο. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Eddie Vedder και ο Chris Cornell. Το τραγούδι που θα ήθελε οπωσδήποτε να παίξουν σε ένα από τα live του «X Factor» είναι το “Alive” των Pearl Jam. Σπουδάζει στην σχολή Καλών Τεχνών στα Γιάννενα. Χόμπι του είναι το σκι. Από 15 ετών ήταν μέλος σε διάφορα συγκροτήματα, με τα οποία έκανε εμφανίσεις σε ροκ σκηνές και φεστιβάλ. Πήγε σε μουσικό σχολείο, όπου έμαθε να παίζει πιάνο, κιθάρα και βιολί. Το «X Factor» είναι γι αυτόν η μεγαλύτερη ευκαιρία που του έχει δοθεί έως τώρα.

ΒURNING STICKS

Οι “ Burning Sticks” είναι ένα πενταμελές συγκρότημα που μετράει ένα χρόνο ζωής. Το όνομά τους ήταν ιδέα του Χρήστου, ο οποίος το  εμπνεύστηκε μια βραδιά που καθόταν μπροστά στο τζάκι και έβλεπε τα ξύλα να καίγονται. Έρχονται από την Ραφήνα και παίζουν κυρίως ροκ μουσική. Ήρθαν στην οντισιόν της Αθήνας κι από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασαν τους κριτές με την εμφάνισή τους. Βλέπουν το «X Factor» σαν μια μεγάλη ευκαιρία και υπόσχονται ότι με τις εμφανίσεις τους θα γίνει «χαμός».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΟΒΙΤΣΑΝΕΑΣ

Γεννήθηκε στις 22/7/79, είναι δηλαδή 31 ετών. Στο συγκρότημα παίζει κιθάρα και τραγουδάει. Αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο Robert Smith και αγαπημένο του τραγούδι είναι το “Earth Song”. Έχει σαν χόμπι το snowboard και το skate αλλά εκεί που έχει πραγματικά ξεχωρίσει, είναι το surf. Ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά έχει και Λέοντα, αφού είναι στο όριο των δυο ζωδίων. Εκτός από κιθάρα παίζει μπάσο, τύμπανα και έχει κάνει tour στην Ευρώπη για δυο χρόνια με ένα άλλο συγκρότημα που είχε παλιότερα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΜΟΥ

Είναι 34 ετών και έχει γεννηθεί στις 30/6/76. Ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου και στο συγκρότημα παίζει μπάσο. Εκτός όμως από αυτό, έχει κάνει και 15 χρόνια σαξόφωνο. Αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο Marcus Miller και αγαπημένο του τραγούδι είναι το “Suck My Kiss” των  Red Hot Chilly Peppers. Του αρέσει να δραπετεύει από την καθημερινότητα με το ποδήλατό του και πολλές φορές θα τον βρούμε σε μικρά club να παίζει μουσική αφού είναι και DJ. Σαν μουσικός έχει κάνει και πολλά live σε μουσικές σκηνές όπως το “Ρόδον“, αλλά και σε πολλά φεστιβάλ.

ΝΑΝΣΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ

Είναι η τραγουδίστρια του group και είναι 27 ετών, γεννημένη στις 18/5/83. Είναι Ταύρος και αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι η Nina Simone, η Alice Russell, η Sade και η Amy Winehouse. Λατρεύει το “Earth Song” του  Michael Jackson και παίζει λίγο κιθάρα και μπάσο, αλλά μόνο στο σπίτι της! Της αρέσουν τα extreme sports και ειδικεύεται στο snowboard και στο surf. Έχει τραγουδήσει μπροστά σε κοινό πολλές φορές και έχει κάνει εμφανίσεις σε πολλές σκηνές όπως το “Όνομα του Ρόδου”, η “Αρχιτεκτονική” και το “Οξυγόνο”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ

Είναι 32 ετών, έχει γεννηθεί στις 12/2/78 και είναι Υδροχόος. Στο συγκρότημα παίζει κιθάρα και είναι λάτρης της Jazz μουσικής. Αγαπημένος του  καλλιτέχνης είναι ο Allan Holdsworth και αγαπημένο του τραγούδι το “Against The clock”. Είναι προγραμματιστής στo επάγγελμα και ειδικεύεται στο supercomputing. Παράλληλα όμως, λατρεύει τα αυτοκίνητα και μπορεί πολύ εύκολα να επισκευάζει κινητήρες, ενώ δεν λέει όχι στις αθλητικές δραστηριότητες και τη γυμναστική.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Είναι ο ντράμερ του συγκροτήματος και τα κρουστά γενικότερα είναι η μεγάλη του αγάπη, αφού ασχολείται μαζί τους εδώ και 15 χρόνια. Γεννήθηκε στις 1/8/76 και είναι 34 ετών. Ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα και αγαπημένο του τραγούδι είναι το “Earth Song”. Έχει παίξει σε πολλές μουσικές σκηνές και σε συναυλίες και αγαπημένες του συνήθειες είναι το σκι και το παραπέντε, ενώ μπορεί και λύνει τον κύβο του Rubik πολύ γρήγορα!

TIK TOK

Το γκρουπ αποτελείται από δυο κορίτσια που μεγάλωσαν μέσα σε μουσική οικογένεια, αφού η μητέρα τους είναι τραγουδίστρια όπερας και ο πατέρας τους πιανίστας.

Αν και έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό, ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Οι κριτές τις είδαν για πρώτη φορά στις auditions της Αθήνας με το όνομα Dina’s Way και ξεχώρισαν με το τραγούδι τους και την παρουσία τους. Με χαρακτηριστικό τους την πανομοιότυπη στιλιστική εμφάνιση, έρχονται στα live του «X Factor» με σκοπό να τους ανοιχτούν νέοι ορίζοντες και να φτάσουν πολύ ψηλά.

ΜΑΡΙΑ ΝΤΙΝΑ

Είναι 20 ετών. Γεννήθηκε στις 27/6/90 στην Ουκρανία. Είναι Καρκίνος στο ζώδιο και έχει πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Michael Jackson, η Lady Gaga, η Έλενα Παπαρίζου και η Madonna. Παίζει βιολί εδώ και 6 χρόνια και είναι πολύ κοντά στο να πάρει το δίπλωμα της στο πιάνο. Γράφει δικά της τραγούδια, ενώ της αρέσει πολύ ο χορός, η γυμναστική και η ζωγραφική. Με την αδελφή της έχουν κάνει μια συναυλία στην Ονειρούπολη Δράμας και θέλει μέσα από το «X Factor» να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα τις βλέπει και θα ακούει τα τραγούδια τους.

ΕΛΕΝΑ ΝΤΙΝΑ

Είναι 16 ετών και γεννήθηκε στις 15/4/94 στο Ουζμπεκιστάν. Είναι Κριός και λατρεύει τον Michael Jackson και την Britney Spears. Αγαπημένα της τραγούδια είναι το “Man In The Mirror” και το “Against All Odds”. Κάνει πιάνο δέκα χρόνια και έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς, στους οποίους μάλιστα έχει διακριθεί. Γράφει κι αυτή δικά της τραγούδια και λατρεύει τον χορό, αλλά και τα ταξίδια. Πιστεύει ότι με την αδελφή της έχουν κάνει ένα καλό γκρουπ και συμπληρώνουν η μια την άλλη. Ονειρεύεται να φτάσουν πολύ μακριά, γιατί όχι και μέχρι τον τελικό.

Τ. U.

Έρχονται από την Χαλκίδα και είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια. Είναι ένα γκρουπ που παίζει πολλά είδη μουσικής με ραπ φωνητικά. Κανονικά αποτελούνται από 5 μέλη αλλά στο «X Factor» ήρθαν οι 4, αφού το ένα μέλος, ο Φώτης, είναι στρατιώτης και δεν μπορούσε να συμμετέχει. Τον Μάρτιο κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Extasy”. Έχουν κάνει πολλές συναυλίες και εμφανίσεις στην Αθήνα και στη Χαλκίδα και έχουν τραγουδήσει μαζί με τους Stavento και τους Professional Sinnerz. Στο «X Factor» ήρθαν στην οντισιόν της Αθήνας και από την πρώτη στιγμή οι κριτές σχολίασαν ότι είναι ένα ιδιαίτερο γκρουπ που θα μπορούσε να φτάσει στα live show.  Δεν αποκαλύπτουν τι σημαίνει το όνομα του γκρουπ και θεωρούν ότι η παρουσία τους στο «X Factor»  θα δώσει κάτι ξεχωριστό.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΑΔΡΑΜΗΣ

Είναι 22 ετών, έχει γεννηθεί στις 10/01/88 και ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Όμως, στον δικής του έμπνευσης ζωδιακό κύκλο θεωρεί ότι ανήκει στο ζώδιο του βατράχου! Στο γκρουπ κάνει ραπ φωνητικά και μουσικές παραγωγές. Δεν έχει κάποιον αγαπημένο καλλιτέχνη, θεωρεί όμως ότι από κάθε τραγουδιστή μπορεί να πάρει κάποιος τα καλά του στοιχεία. Του αρέσει να παίζει μπάλα και ειδικά το «κορόιδο». Μαγειρεύει συχνά και ειδικεύεται στις ασιατικές γεύσεις. Του αρέσει ακόμα να παρακολουθεί ταινίες. Αγαπημένη του ταινία η «Μεγάλη Απόφραξη» με πρωταγωνιστή τον Κώστα Τσάκωνα.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Είναι 20 ετών, γεννήθηκε στις 13/4/90 και είναι Κριός. Στο συγκρότημα έχει το ρόλο του dj και αντικατέστησε τον Φώτη, τον αρχικό dj του γκρουπ που είναι στρατιώτης. Όμως, όπως λένε όλα τα μέλη των T. U., θα παραμείνει στο group ακόμα κι όταν επιστρέψει ο Φώτης. Του αρέσει η R&B μουσική και αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι ο B.O.B, ο Tinie Tempah και ο Calvin Harris.

Έχει εργαστεί σε πολλά club της Χαλκίδας και όταν έχει ελεύθερο χρόνο, του αρέσει να παίζει video games.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΟΥΛΑΚΗΣ

Είναι 23 ετών. Γεννήθηκε στις 24/3/87 και είναι Κριός. Στο group κάνει φωνητικά ραπ και στη ζωή του έχει κάνει μόλις 4 μαθήματα φωνητικής. Αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι ο Kanye West, o Eminem και ο 50 Cent. Στο «X Factor» θα ήθελε να πει το τραγούδι «Κιβωτός», που έχουν γράψει οι ίδιοι. Του αρέσουν πολύ τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, αλλά και το σινεμά. «Οι αναλώσιμοι» είναι η αγαπημένη του ταινία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΛΑΚΗΣ

Είναι ο μικρός αδελφός του Στέλιου. Είναι 21 ετών. Γεννήθηκε στις 31/3/89 και είναι Κριός. Στο group κάνει ραπ φωνητικά, αλλά και παραγωγές. Αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι ο Β.Ο.Β., ο Robbie Williams και ο Eminem. Όπως και ο αδελφός του, έτσι κι αυτός έκανε μόλις 4 μαθήματα φωνητικής και μάλιστα με την ίδια δασκάλα. Εκτός όμως από αυτό, έκανε και 7 χρόνια πιάνο. Χόμπι του είναι το σινεμά και τα video games, αλλά και ο… ύπνος χωρίς περιορισμούς!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε