Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μάχη για τη… χαρά!

Μάχη για τη… χαρά!

Τις προηγούμενες σεζόν ήταν ο ένας δίπλα από τον άλλο και μοιράζονταν… τη χαρά. Την καινούργια σεζόν όμως, θα βρεθούν απέναντι και μάλιστα σκοπεύουν η μάχη που είναι να δώσουν ο ένας απέναντι στον άλλον, να ξεκινήσει την ίδια μέρα.

Όπως σας έχω γράψει και σε παλαιότερα κείμενα του Newsit το “Joy” μετακόμισε από τον ΣΚΑΪ στο MEGA με τους περισσότερους όμως, από τους συντελεστές του να παραμένουν στο κανάλι του Φαλήρου.

Παρ’ όλα αυτά το κανάλι της Μεσογείων, θεωρώντας ότι είναι και θέμα… γοήτρου η εκπομπή που θα βγει από τη δική τους συχνότητα να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και τις τηλεθεάσεις βεβαίως βεβαίως, έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στην προετοιμασία της. Θέλοντας μάλιστα να προλάβουν τους απέναντι, προγραμμάτισαν το “Joy” να βγει στον αέρα νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές τους και να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 4 Οκτωβρίου. Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν θα τους μείνει η… χαρά, αφού και ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να βγάλει την ίδια μέρα τη δική τους εκπομπή, το “Join Us” και να μην αφήσουν ούτε ένα σαββατοκύριακο στους ανταγωνιστές τους να χαρούν!

Έτσι λοιπόν, μετά από μία έντονη μάχη στο παρασκήνιο, το επόμενο σαββατοκύριακο όπως φαίνεται οι δύο εκπομπές, το “Joy” και “Join Us” θα δώσουν μάχη και στον αέρα, προσπαθώντας να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια και χωρίς να θέλω να… προδικάσω το αποτέλεσμα της μάχης, το MEGA είναι πιο δυνατό brand name από του ΣΚΑΪ και συγκεντρώνει στη συχνότητά του περισσότερους τηλεθεατές. Ωστόσο οι τηλεθεατές έχουν αποδείξει αρκετές φορές ότι επιβραβεύουν τις καλές εκπομπές, οπότε όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα και όχι από τη “στέγη”. Βέβαια αυτό θα αποδειχτεί μετά από αρκετό διάστημα που οι εκπομπές θα έχουν «τρέξει» στον αέρα και θα αποδειχτεί ποια από τις δύο είναι η καλύτερη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε