Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Survivor: Μάχη για τον τελικό

Survivor: Μάχη για τον τελικό

Η πορεία του Survivor στους πίνακες τηλεθέασης δεν έχει προκαλέσει μόνο προβλήματα στους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά όπως φαίνεται έχει προκαλέσει και… κόντρες ανάμεσα σε δήμους.

Ο τελικός του Survivor αναμένεται να «χτυπήσει» κόκκινο σε τηλεθέαση γεγονός που θα αποτελέσει έναν πολύ εύκολο τρόπο για να προβληθεί το μέρος όπου θα γυριστεί και όπως είναι λογικό αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να φιλοξενήσουν τα τελευταία γυρίσματα και τους διαγωνιζόμενους.

Ανάμεσα λοιπόν στους διεκδικητές είναι η Ρόδος, αλλά και ο δήμος Γαλατσίου που μέσα από το «X Factor »έχει συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και φαίνεται να έχει… προβάδισμα. Στην κούρσα όμως για τον τελικό του Survivor φαίνεται να μπαίνει κι ο δήμος Μυτιλήνης και μάλιστα λέγεται ότι αυτές τις μέρες κλιμάκιο από την εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι θα βρεθεί στο νησί για να δουν το μέρος και αν μπορεί να γίνει εκεί ο τελικός. Βέβαια πρόβλημα για τα γυρίσματα σε νησί είναι ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία του τελικού και έτσι είναι δύσκολο να προγραμματιστούν πολλά από αυτά που πρέπει να γίνουν. Σε αυτό το σημείο φαίνεται να έχει πάλι προβάδισμα ο δήμος Γαλατσίου καθώς είναι πιο εύκολο να φιλοξενηθούν οι παίκτες που θα έχουν παραμείνει στο ριάλιτι αλλά και οι πρώην παίκτες που θα έχουν ρόλο στα τελευταία γυρίσματα.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ημέρες και θα αφορούν και την ημερομηνία γυρισμάτων αλλά και το μέρος που τελικά θα κερδίσει τον τελικό του Survivor…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε