Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Με ποιους κάνει πρεμιέρα η Γερμανού

Με ποιους κάνει πρεμιέρα η Γερμανού

Η Γερμανού ξανάρχεται… από άλλη συχνότητα. Μετά το συναινετικό «διαζύγιό» της με τον ΑΝΤ1 η παρουσιάστρια συμφώνησε με τα στελέχη του EPSILON να «φιλοξενήσουν» την εκπομπή που θέλει να κάνει.

 Τίτλος της «Μη χανόμαστε» και αντίθετα με την εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» στην οποία… υποσχόταν «σκληρές» συνεντεύξεις, τώρα η παρουσιάστρια όπως λέει και το δελτίο Τύπου «θα φιλοξενεί πρόσωπα από όλους τους χώρους της δημόσιας ζωής που σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης και σήμερα δεν εξακολουθούν να παραμένουν στα “φώτα της δημοσιότητας”. Μέσα από ρεπορτάζ και συνεντεύξεις η Ναταλία Γερμανού θα κάνει flash back μαζί τους. Παράλληλα, ένας ακόμη καλεσμένος που βρίσκεται τώρα στην επικαιρότητα, θα “αναβιώνει” μαζί με το κεντρικό πρόσωπο, αυτό για το οποίο είχε γίνει διάσημο κατά το παρελθόν».

Η αλήθεια είναι ότι μετά από μία… αποτυχημένη προσπάθεια «σκληρών συνεντεύξεων», το concept της συγκεκριμένης εκπομπής φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά και που μπορεί να «υπηρετήσει» η Ναταλία Γερμανού. Μάλιστα, τα γυρίσματα πήγαν πολύ καλά και πρώτοι της καλεσμένοι θα είναι ο Άγγελος Αντωνόπουλος και η Ελένη Ερήμου.

Αυτό το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 11 το βράδυ λοιπόν η Ναταλία Γερμανού μέσα από τη συχνότητα του EPSILON θα πει «Μη χανόμαστε», προσπαθώντας να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε