Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Με τι τηλεθέαση ολοκληρώθηκε το «Κάτω Παρτάλι»

Με τι τηλεθέαση ολοκληρώθηκε το «Κάτω Παρτάλι»

Με την προβολή του 15ου επεισοδίου του και με αρκετά από τα ερωτήματα να απαντώνται, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του MEGA.

Οι τηλεθεατές για ακόμα μία φορά απέδειξαν ότι περνούν καλά στο «Κάτω Παρτάλι», αφού η σειρά σημείωσε και πάλι υψηλές τηλεθεάσεις. Ο πρώτος κύκλος της λοιπόν ολοκληρώθηκε με το κανάλι της Μεσογείων να εισπράττει 40,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης την ώρα προβολή της σειράς, με αρκετή μάλιστα διαφορά από τα υπόλοιπα κανάλια.

Η σειρά μάλιστα έφερε υψηλές τηλεθεάσεις και στην «Ανατροπή» που είχε καλεσμένους συντελεστές της, με αποτέλεσμα η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη που δεν είχε αυτή τη βδομάδα απέναντί της τους «Ράδιο Αρβύλα» να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές.

Το «Κάτω Παρτάλι» λοιπόν με το ευφάνταστο σενάριο του Λευτέρη Παπαπέτρου και της πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών έριξε τίτλους τέλους για τον πρώτο κύκλο και αναμένεται να επιστρέψει τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 με την έναρξη του επόμενου κύκλου του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε