Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Με τον αέρα της βεντάλιας, όταν είχε… φτερά!

Με τον αέρα της βεντάλιας, όταν είχε… φτερά!

Θυμάστε την παλιά «βεντάλια» του MEGA που έβγαινε για χρόνια στον αέρα; Τότε, η συγκεκριμένη «βεντάλια» έκανε πολύ… αέρα, έχοντας πολλές ελληνικές παραγωγές στον αέρα. Ιδιαίτερα φέτος όμως, αυτή η «βεντάλια» έχει χάσει πολλά… φτερά!

 Για αυτό λοιπόν στη Μεσογείων, είπαν να κάνουν… αέρα, από τα παλιά! Έτσι, για δεύτερη φορά, βάζουν στον αέρα τους… την παλιά βεντάλια, κάνοντάς μας «καναλάρχες».

Προσοχή λοιπόν, γιατί αν θέλετε να πάρετε τη «βεντάλια» στα χέρια σας, απομένει μία μόνο ημέρα για να αποφασίσετε το πρόγραμμα της επόμενης Κυριακής, αφού η ψηφοφορία με τίτλο «Ζητείται Καναλάρχης για μια μέρα» που ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου, πρόκειται να ολοκληρωθεί αύριο. Αμέσως μετά, την καταμέτρηση των ψήφων λοιπόν, θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του MEGA την Κυριακή 31 Μαρτίου. Δείτε λοιπόν ποιες είναι οι εκπομπές που… αγωνίζονται να επιστρέψουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες και αν θέλετε να γίνετε κι εσείς «καναλάρχης», μπείτε στην ιστοσελίδα www.megatv.com/kanalarxisgiamiamera και ψηφίστε!

Για τις 10 το πρωί, υποψήφιες είναι οι εκπομπές «Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, «Μεταξύ μας» με την Έλντα Πανοπούλου, τη Σοφία Βόσσου, την Ίνα Λαζοπούλου και το Χαράλαμπο Παπανικολάου και «Σαν στο σπίτι σας» με το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Αμέσως μετά, στις 13:10, θα μεταδοθεί σε επανάληψη, ένα από τα επεισόδια της καθημερινής σειράς που θα κερδίσει. Διαγωνιζόμενες είναι οι σειρές «Μαρία η άσχημη», «Η ζωή της άλλης» και «Τζιν και Τσέρρυ».
Στις 14:50 θα υπάρξει… μουσικό διάλλειμα, καθώς οι εκπομπές που διαγωνίζονται είναι μουσικές και είναι οι «Mega Star» με τη Ναταλία Γερμανού και το Νίκο Διαμανταρίδη, «Mega Tops» με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου και «Mega Hits» με τη Βίκυ Μαραγκάκη.

Στις 15:50 είναι ώρα για τηλεπαιχνίδια και όλα θα κριθούν ανάμεσα στις «Κόντρες» με το Βλάσση Μπονάτσο, «Το Μεγάλο Παζάρι» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το «Ρουκ Ζουκ» με τη Μαίρη Μηλιαρέση.

Σήμερα κάνει πρεμιέρα με τον «Όμορφο κόσμο», αλλά διεκδικεί να επιστρέψει και την Κυριακή 31 Μαρτίου με το show που παρουσίαζε. Ο λόγος για το Γρηγόρη Αρναούτογλου, που… αγωνίζεται εναντίον του show «Άλλα κόλπα» που παρουσίαζε ο Βλάσσης Μπονάτσος και του «Just the 2 of us» με παρουσιαστή το Γιώργο Καπουτζίδη. Ο νικητής λοιπόν θα μας κρατήσει συντροφιά στις 4 και μισή το μεσημέρι της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου.

Την ίδια μέρα, στις 19:20, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, θα μεταδοθεί είτε ένα επεισόδιο της σειράς «Οι τρεις χάριτες», είτε από το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», είτε από «Το δις εξαμαρτείν»!
Οι επιλογές των καναλαρχών θα ολοκληρωθούν με την προβολή στις 21:00, της κινηματογραφικής ταινίας που θα κερδίσει τις περισσότερες ψήφους. Οι διαγωνιζόμενες είναι οι «BAD BOYS- Τα κακά παιδιά», «VERTICAL LIMIT- Όρια αντοχής» και «TEARS OF THE SUN- Τα δάκρυα του ήλιου».
Μην ξεχνάτε λοιπόν πως αν θέλετε να αισθανθείτε «καναλάρχες», μπορείτε να ψηφίζετε έως αύριο και έστω και για μία μέρα, να πάρετε το πρόγραμμα και την παλαιά πλούσια «βεντάλια» του MEGA, στα χέρια σας!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε