Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

MEGA εναντίον Ράνιας Θρασκιά

MEGA εναντίον Ράνιας Θρασκιά

Τα προβλήματα στο κανάλι της Μεσογείων

Γρήγορα αντανακλαστικά ή αργές αποφάσεις; Ό,τι κι αν ισχύει, το αποτέλεσμα είναι ένα: Γιώργος Οικονομέας και Δημήτρης Καμπουράκης παραμένουν στις επάλξεις –τουλάχιστον- μέχρι τις 9 Ιουλίου!

Όπως μας ενημερώνει το MEGA «από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου στις 07:00, θα μεταδίδεται η ενημερωτική εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA», με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη».

Αν ισχύει η πρώτη περίπτωση –αυτή των «γρήγορων αντανακλαστικών»- αποδεικνύει ότι στο κανάλι της Μεσογείων δεν θέλουν να παραδώσουν το πρόγραμμα στην καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1 με τη Ράνια Θρασκιά. Οπότε είπαν να κρατήσουν τους παλιούς για να μην χάσουν οι καινούργιοι από το comeback της αντιπάλου.

Αν ισχύει η δεύτερη απόφαση –αυτή των «αργών αποφάσεων»- τότε πρέπει στο κανάλι της Μεσογείων να βιαστούν και να… ξεκαθαρίσουν τα όποια προβλήματα για να μπορέσουν κι οι Οικονομέας –Καμπουράκης να πάνε διακοπές.

Αν πάντως στοιχηματίζαμε σε μία από τις δύο περιπτώσεις, μάλλον θα ποντάραμε στην πρώτη. Είναι ξεκάθαρο ότι το MEGA δεν σκοπεύει να αφήσει αμαχητί την πρωινή ενημερωτική ζώνη και οι υπεύθυνοι γνωρίζουν ότι απέναντι στην επανεμφάνιση της Θρασκιά είναι καλό να αντιτάξουν τους παλιούς γνώριμους από το να ξεκινήσουν μία καινούργια εκπομπή –με άξιους αντικαταστάτες βεβαίως- αλλά που θα στηριχτούν μόνο στην ειδησεογραφία κι όχι και στην περιέργεια των τηλεθεατών για το comeback της infotainment Ράνιας Θρασκιά!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε