Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

MEGA και Παπακαλιάτης κόβουν τη σειρά «4»

MEGA και Παπακαλιάτης κόβουν τη σειρά «4»

 Γιατί το κανάλι της Μεσογείων και ο Χριστόφορος αποφάσισαν το τέλος της σειράς

Αν και μας είχε συνηθίσει οι σειρές του να μην διαρκούν μόνο μία σεζόν, η φετινή σειρά «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πρόκειται να ολοκληρωθεί σε μία μόνο σεζόν!

Έτσι, πολλά γράφτηκαν και πολύ περισσότερα ακούστηκαν, όπως «κόβεται η σειρά του Παπακαλιάτη», ή ακόμα και ότι «τo MEGA κόβει το “4” του Παπακαλιάτη»!

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η απόφαση ώστε η σειρά να ολοκληρωθεί φέτος ήταν και του MEGA αλλά και του Παπακαλιάτη. Και βέβαια, η αιτία δεν ήταν ούτε οι «χαμηλές τηλεθεάσεις» όπως γράφτηκε αφού η σειρά φέρνει αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι της Μεσογείων! Ούτε βεβαίως ισχύει, ότι το MEGA –όπως επίσης γράφτηκε!- «φοβήθηκε τα πρόστιμα από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης» και γι’ αυτό έδωσε εντολή στον Παπακαλιάτη να την τελειώσει φέτος.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το MEGA και ο Παπακαλιάτης πήραν αυτήν την από κοινού απόφαση, επιθυμώντας να ολοκληρώσουν τη σειρά πριν αρχίζουν να πέφτουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και πριν μετατραπεί από σειρά prime time σε καθημερινή σαπουνόπερα! Άλλωστε υπάρχει πλούσιο δραματουργικό υλικό αφού όπως πολλές φορές έχει γραφτεί –και πράγματι ισχύει!- η σειρά «4» έχει αρκετές ομοιότητες με τη ξένη σειρά «Brothers and sisters» και θα μπορούσε λοιπόν να συνεχίσει για κάνα δυο σεζόν ακόμα! Όμως το MEGA, ο Παπακαλιάτης αλλά και βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς δεν ήθελαν η σειρά να… ξεχειλώσει!

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit στα άμεσα σχέδια του Παπακαλιάτη, έχοντας τη στήριξη του MEGA αλλά και πολλών ηθοποιών της σειράς, είναι να κάνει κινηματογραφική ταινία που να βασίζεται στο σενάριο του «4»! Μάλιστα, φαίνεται πως σιγά σιγά όλα βρίσκουν το δρόμο τους και έτσι, ήδη ο Παπακαλιάτης έχει αρχίσει να γράφει το σενάριο για την κινηματογραφική ταινία ενώ έχει μιλήσει λαμβάνοντας θετικές απαντήσεις από αρκετούς εκ των πρωταγωνιστών της σειράς! Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε αρκετούς ηθοποιούς της σειράς που είτε είναι στο μόνιμο cast (Μεντή, Παπασπηλιόπουλος και άλλοι) είτε και σε ρόλο guest (πχ, Ζέτα Δούκα) προσφέρουν πραγματικά συγκλονιστικές ερμηνείες!

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι εκκρεμεί μία τελική συζήτηση, μπας και υπάρξουν γύρω στα έξη επεισόδια που θα προβληθούν στις αρχές της επόμενης σεζόν! Ωστόσο, μάλλον τελικά θα επικρατήσει η απόφαση του MEGA και του Παπακαλιάτη να «κόψουν» τη σειρά στο τέλος της φετινής σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε