Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie- Ευτυχώς που επιστρέφει η Βίκυ Φλέσσα…!

Melfie- Ευτυχώς που επιστρέφει η Βίκυ Φλέσσα…!

Έγινε η παρέλαση και «άνοιξαν» πάλι τα τηλεοπτικά παράθυρα για το αν δικαιούται μία κοπέλα φορώντας μαντίλα να παρελάσει δίπλα στην ελληνική σημαία.

Ωστόσο κανείς δεν αναρωτήθηκε για το αν ορισμένοι «επίσημοι» που παρακολούθησαν τις παρελάσεις δικαιούνται να παρευρίσκονται σε τιμητικές θέσεις, όταν μάλιστα αρκετοί από αυτούς έφτασαν τη χώρα μας εδώ που την έφτασαν, στη «σύγχρονη κατοχή». Γιατί η μαθήτρια φορούσε μαντίλα, αλλά πολλοί σύγχρονοι πολιτικοί έχουν φορέσει την κουκούλα του δοσίλογου και του προδότη δίδοντας γη, ύδωρ και έλληνες…!

Από τη μία οι δηλώσεις του Δημήτρη Μάρδα για τους σύριους επενδυτές και από την άλλη του Μάκη Μπαλαούρα που εμφανίζεται πρόθυμος να δεχτεί την ονομασία «Μακεδονία» για τα Σκόπια. Τελικά χειρότερο από τη βλακεία και την προδοσία είναι όταν αυτά τα δύο συμβαδίζουν…!

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί απέναντι στην πτώση αξιών και αισθητικής υπάρχει ελπίδα. Ε, ναι, αφού η Βίκυ Φλέσσα επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο. Όχι, δεν είναι… όνειρο-ή… εφιάλτης!- θερινής νυκτός. Για να διασφαλιστεί μάλιστα ότι θα υπάρχουν τα κατάλληλα… γερά θεμέλια, η διοίκηση της ΕΡΤ ενέκρινε δαπάνη 650 ευρώ για την επιδιόρθωση του τραπεζιού από πλέξιγκλας που είναι μέρος του σκηνικού της εκπομπής της «Στα άκρα». Ας ελπίσουμε η εταιρεία που θα κάνει τις εργασίες θα κάνει καλή δουλειά για να αντέξει το τραπέζι το αβάσταχτο βάρος… σοβαρότητας της παρουσιάστριας. Αλλιώς θα λυγίσει κι αυτό από… νύστα και βαρεμάρα, όπως οι τηλεθεατές που φτάνουν… στα άκρα των αντοχών τους παρακολουθώντας ενδιαφέροντες καλεσμένους απέναντι από μία παρουσιάστρια που έκανε περισσότερη προετοιμασία στο μακιγιάζ παρά στην έρευνα των καλεσμένων της. Τελικά χειρότερο από τη σοβαροφάνεια και τη φιλαρέσκεια είναι όταν αυτά τα δύο συμβαδίζουν…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε