Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Το “κόψιμο” της Δρούζα, του Παππά και της Κωνσταντοπούλου!

Melfie – Το “κόψιμο” της Δρούζα, του Παππά και της Κωνσταντοπούλου!

Εντάξει…! Τουλάχιστον «Τα φονικά μυστικά» κόπηκαν μετά την προβολή πέντε επεισοδίων, και έτσι η Άννα Δρούζα δεν… κατέρριψε το… ατομικό ρεκόρ στο «κόψιμο» των εκπομπών της, καθώς η… καλύτερη επίδοσή της είναι στα τέσσερα επεισόδια, όπως είχε γίνει με την εκπομπή της «Μπορώ» στον ΣΚΑΪ που είχε σταματήσει τη μετάδοσή της μετά από τέσσερις ημέρες!

Πάντως στο κανάλι της Μεσογείων υποστηρίζουν ότι η εκπομπή δεν κόπηκε αλλά… αλλάζει, αλλά μην περιμένετε ξανά τα «Φονικά μυστικά» με άλλο concept, καθώς αυτό ήταν που δημιούργησε αρκετά προβλήματα και αντιδράσεις από φορείς για τη θεματολογία του.

Βέβαια για να λέμε την αλήθεια η εκπομπή θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά από τη μία η… εμμονική θεματολογία και από την άλλη η επιμονή της ίδιας της Δρούζα να εμφανίζεται και να «σπάει» με τις ερωτήσεις της το «δραματοποιημένο» concept ήταν αρκετά λάθη που είχαν σαν αποτέλεσμα να σημειώσει πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι το επεισόδιο προχθές, το τελευταίο που προβλήθηκε, σημείωσε 7,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 7,3% στο δυναμικό κοινό με αποτέλεσμα να επέλθει το «κόψιμο» της συγκεκριμένης εκπομπής.

Πάντως στο MEGA φαίνεται ότι θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους με την παρουσιάστρια και κάποιες φήμες κάνουν λόγο ότι σύντομα θα βγάλει από τον αέρα της Μεσογείων το «Μπορώ» της. Ναι, την «κομμένη» από το ΣΚΑΪ εκπομπή της που της χάρισε το ατομικό ρεκόρ πιο σύντομης τηλεοπτικής παρουσίας! Τι να πει κανείς για τις mega-λες αποφάσεις…!

Το δικό του… κόψιμο έχει ο Νίκος Παππάς. Όχι, ο υπουργός Επικρατείας δεν «κόβεται» από το κυβερνητικό σχήμα αλλά… κόπτεται για τις αδειοδοτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών και σκοπεύει να τις προχωρήσει με εντατικούς ρυθμούς. Κι αν το ΕΣΡ δεν τους κάτσει τότε έχουν σχέδια για νόμους ώστε να αναλάβει όλη τη διαδικασία ο Νίκος Παππάς. Θα ισχύσει δηλαδή το «Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει…», ή στο πιο… αριστερό του «Νίκος δίνει, Νίκος ελέγχει…»! Πώς το είχε πει ο πρωθυπουργός; Ότι τον ενδιαφέρουν μόνο όσοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Ε, λογικό λοιπόν είναι αν κάποιος σκεφτεί ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση «κόπτονται» να αδειοδοτήσουν όσους θα «ψηφίσουν» και στηρίξουν την κυβέρνηση…! Πάντως αν η κυβέρνηση προχωρήσει με βιαστικές και διάτρητες διαδικασίες θα γίνει… του ευρωπαϊκού δικαστηρίου…!

Το έζησα κι αυτό. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ή μάλλον κατηγόρησε τον Λαζόπουλο ότι είναι «αυλικός» και «σαλτιμπάγκος» της εξουσίας, παίρνοντας έτσι εμμέσως μέρος στην κόντρα του ηθοποιού με τον βουλευτή. Όχι, δεν «κόπτεται» για την κόντρα του Λαζόπουλου και του Γεωργιάδη. «Κόπτεται» να… καρφώνει τον πρωθυπουργό και πρώην «κολλητό» της. Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί…! Ή μάλλον, πώς αλλάζουν οι πολιτικοί τις θέσεις τους, τις φιλίες τους, τις συμμαχίες τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε