Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Το… τουρ των μεταναστών, το «ψέκασμα» στην ΤV και η… πάπια – Ούγγα!

Melfie – Το… τουρ των μεταναστών, το «ψέκασμα» στην ΤV και η… πάπια – Ούγγα!

Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη σήμερα…! Η αριστερή κυβέρνηση πάντως τις τελευταίες ημέρες ετοίμαζε τον… εορτασμό της αποδεικνύοντας το πόσο οργανωμένα σχέδια έχει και για το μεταναστευτικό. Αφού έδωσε το γήπεδο του Τάε Κβο Ντο για να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες διαπίστωσε ότι ο χώρος είναι ενοικιασμένος για να γίνουν οι αγώνες kickboxing, Muay Thai και MMA , οι «The Battle», που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKN και δεν μπορούσαν να αναβληθούν. Έτσι πάρε τους πρόσφυγες και πήγαινέ τους κάπου… να μην ενοχλούν. Ή μάλλον, γράψτε λάθος. 

Η κυβέρνηση αγαπά τους πρόσφυγες και το μεταναστευτικό κίνημα γενικότερα. Για αυτό και κάνει ό,τι μπορεί μπας και μεταναστεύσουμε όλοι! Η αλήθεια είναι ότι μετά το «λιάζονται» που τους είχε προσφέρει, αποφάσισε τώρα να τους κάνει… τουρ στα γήπεδα της πρωτεύουσας. Για να μην βαριούνται, βρε αδερφέ, μένοντας συνέχεια στα ίδια μέρη…!

* Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 να κόβουν την απογευματινή τους εκπομπή, τη «Spata Live», λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Ωστόσο στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν αποφασίσει να το «παλέψουν» και να την αφήσουν στον αέρα πιστεύοντας ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς θεωρούν θετική την πορεία της στους νεαρούς, ηλικίας 15 έως 24 ετών! Προβλέπω πως αν δεν σημειώσει υψηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης θα κάνουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαίρη Συνατσάκη…cartoon ήρωες. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο υπεύθυνος της εκπομπής, ο Βαγγέλης Περρής, έχει αδυναμία στα κόμικς και στα κινούμενα σχέδια, οπότε είναι εύκολη… η μετάλλαξη. Πάντως αύριο θα αποδειχτεί αν ο Ουγγαρέζος είναι… κότα, όπως τον χαρακτήρισε πριν από καιρό ο κολλητός του Γιώργος Λιάγκας. Πριν από καιρό ο παρουσιαστής είχε σχολιάσει αρνητικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας πως κανείς δεν μιλά για το υφάκι της! Για να δούμε λοιπόν αν αύριο, Σάββατο, που ο Ούγγα είναι καλεσμένος στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» της τα πει ξεκάθαρα ή τελικά κάνει… την πάπια!

* Πολύ… μαχαίρι έχει πέσει τελευταία. Βρισκόμαστε σχεδόν στην αρχή της σεζόν και ήδη έχουν σταματήσει σήριαλ, όπως τα «Μην με σκας» (ευτυχώς!) και «Οι άσφαιροι» (ξανά ευτυχώς!) από τον ALPHA καθώς και οι εκπομπές «Φονικά Μυστικά» (υπάρχει Θεός) του MEGA και το «Πίξελ» (δεν χάνετε τίποτα αν δεν το είδατε!) του ALPHA. Σόρι δηλαδή, αλλά δεν βρίσκω λάθος τα συγκεκριμένα κοψίματα. Το θέμα είναι να πάρουν τη θέση τους καινούργια προγράμματα και μάλιστα καλύτερα από αυτά. Γιατί αν είναι να κόψεις κάτι και να βάλεις στη θέση τους «Μπορώ» και τοιαύτης ποιότητας προγράμματα και πάλι σόρι, αλλά δεν θα μπορέσω! Τελικά στο τηλεοπτικό τοπίο πρέπει να πέφτει πολύ… ψέκασμα! Δεν εξηγούνται αλλιώς οι αποφάσεις που παίρνουν ορισμένα στελέχη…! ‘Έλα όμως που οι τηλεθεατές έχουμε κρίση, βλέπουμε, ή μάλλον δεν βλέπουμε, οπότε αναγκάζονται να κόβουν. Ψεκάζουν, αγνοούμε, τελειώνουν…! Απλά τα πράγματα…! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε