Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μενεγάκη και Αρναούτογλου μαζί!

Μενεγάκη και Αρναούτογλου μαζί!

Τι σχεδιάζουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόκειται να συναντηθούν και να τα πούνε… on air. Κι αυτή η συνάντηση θα γίνει… πίνοντας καφέ στον ALPHA!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newist πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρεθεί στο πλατό του «Καφέ με την Ελένη» για να τα πει με την Ελένη Μενεγάκη. Αρκεί βέβαια να ξεπεραστούν ορισμένα… mega-λα προβλήματα και δη, οι δεσμεύσεις του Άρνι με το MEGA.
 
Γιατί μπορεί ο παρουσιαστής να απουσιάζει φέτος από το τηλεοπτικό τοπίο αλλά έχει συμβόλαιο με το κανάλι της Μεσογείων, σύμφωνα με το οποίο μάλιστα «δεσμεύεται» για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ακόμα και ως καλεσμένος σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια. Από την άλλη μεριά βέβαια, υπάρχει και η δέσμευση του MEGA για την προβολή της εκπομπής που γύρισε ο παρουσιαστής κι η οποία -απ’ ό,τι λέγεται- πρόκειται να μπει στο συρτάρι μέχρι την επόμενη σεζόν. 

Βέβαια από τη μία μεριά το κανάλι δεν θέλει να «κάψει» την εκπομπή του και να την προβάλει λίγο πριν από το τέλος της σεζόν αλλά ο ίδιος ο παρουσιαστής κουράστηκε πολύ για να έχει το καλύτερο υλικό και καλεσμένους οπότε είναι λογικό να μην θέλει να τη δει να… αραχνιάζει στα συρτάρια του καναλιού! Και σε αυτή την «κόντρα» που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί μεταξύ του MEGA και του Αρναούτογλου έρχεται η Μενεγάκη να του σερβίρει καφέ!

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε τις πιέσεις που δέχεται από την αρχή της σεζόν ο Αρναούτογλου για να βρεθεί στο πλατό του «Όμορφου κόσμου το πρωί», της εκπομπής δηλαδή που αυτός δημιούργησε και που είδε να βρίσκονται στο πλατό της πέντε άλλοι παρουσιαστές. Μπορεί ο Άρνι να μην έχει κανένα πρόβλημα με τους πέντε παρουσιαστές αλλά είναι λογικό να μην θέλει να βρεθεί καλεσμένος… στο «σπίτι» του! Μπορεί όμως να βρεθεί «απέναντι» στο πλατό της Μενεγάκη…
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η Ελένη και ο Γρηγόρης συναντήθηκαν πριν από λίγο καιρό στον ALPHA. Η συνάντησή τους ήταν τυχαία όταν η Μενεγάκη πήγε στα γραφεία του καναλιού στην Κάντζα. Στο ίδιο κτήριο στεγάζεται και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Θέμα FM», στον οποίο ο Αρναούτογλου κάνει εκπομπή κάθε μεσημέρι. Οπότε η συνάντησή τους ήταν τυχαία αλλά… σημαντική! 

Αφού αντάλλαξαν τα συνηθισμένα καλά λόγια, η Ελένη του έριξε την πρόταση να τον φιλοξενήσει στην εκπομπή της. Ο Γρηγόρης της απάντησε θετικά αλλά… ευγενικά κι αόριστα και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Μετά όμως και τις τελευταίες εξελίξεις με την εκπομπή του στο MEGA στενός συνεργάτης της Μενεγάκη τηλεφώνησε στον Γρηγόρη για να του υπενθυμίσει την πρόσκληση της Ελένης και απ’ ότι φαίνεται αυτός δεν έδωσε τόσο αόριστη απάντηση! Το μόνο που μένει είναι να οριστεί η ημερομηνία αφού όμως πρώτα ο Άρνι κάνει κάποιες… mega-λες συζητήσεις με το MEGA! 

Σίγουρα πάντως, η τηλεοπτική συνάντηση Μενεγάκη –Αρναούτογλου, των μέχρι πέρυσι μεγάλων «αντιπάλων» στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, θα έχει ενδιαφέρον! Και είναι επίσης σίγουρο ότι θα κάνει να κοκκινίσουν και τα μηχανάκια της AGB αλλά και κάποια… mega-λα πρόσωπα! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε