Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μενεγάκη και Καραμέρος-Χαριτάτος απειλούνται από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί»

Μενεγάκη και Καραμέρος-Χαριτάτος απειλούνται από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί»

Η πεντάδα του MEGA προσπαθεί να… επιβιώσει!

  Έντονες προσπάθειες και σκληρό αγώνα κάνουν οι παρουσιαστές αλλά και τα στελέχη του MEGA για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης του «Όμορφου κόσμου το πρωί». Κούτσα, κούτσα πάντως, η πρωινή πεντάδα καταφέρνει κάποιες μέρες να κόβει νούμερα τηλεθέασης από τους αντιπάλους της. Χθες μάλιστα, Δευτέρα 19 Απριλίου ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» ήρθε δεύτερος… παντού, δηλαδή και στο γενικό σύνολο τηλεθέασης αλλά και στο νεανικό κοινό. Αλλά ας  πάρουμε τα νούμερα τηλεθέασης της AGB από την αρχή. Συγκεκριμένα λοιπόν στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, η σειρά κατάταξης των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών ήταν η εξής:

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 19,7%

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 14,2%

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 12%

 

Βέβαια, μπορεί η Μενεγάκη αλλά και οι υπεύθυνοι του ALPHA να λένε πως δεν δίνουν σημασία στο γενικό σύνολο αλλά όλο και τους… κόπτει! Η μεγάλη διαφορά που έχει η εκπομπή «Καφές με την Ελένη» με την εκπομπή «10 με 1 μαζί» των Καραμέρου-Χαριτάτου είναι κάτι που έχει ανησυχήσει τα στελέχη του ALPHA αλλά και την ίδια την «ωραία Ελένη».

Από την άλλη μεριά, το ραβασάκι της AGB με τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης φαίνεται πως ανησύχησε και τον ΑΝΤ1 που είδαν την εκπομπή τους να ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με αυτήν του MEGA. Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στο νεανικό κοινό, είναι η εξής:

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) με 20,3%

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) με 18,9%

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) με 18,9%

 

Το αν τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης που ανέδειξαν τον «Όμορφο κόσμο το πρωί»…έτυχαν, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι πάνω στην πρωινή εκπομπή του MEGA έχουν βάλει «λυτούς και δεμένους» αρκετά στελέχη του καναλιού, μπας και ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασή του. Ωστόσο, χωρίς θέματα και δομή ίσως είναι δύσκολο η εκπομπή να πετύχει κι απλώς… θα τύχει να κάνει κάποιες μέρες την έκπληξη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε