Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μένει στην ΕΡΤ ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Μένει στην ΕΡΤ ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Μείωσε την προσωπική αμοιβή του για να μην μειώσει την ποιότητα της εκπομπής του

Πριν από λίγες μέρες ο νέος πρόεδρος της και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Γιώργος Γαμπρίτσος μίλησε για οικονομικό εξορθολογισμό στο ταμείο της κρατικής τηλεόρασης. Στο πλαίσιο αυτού του… συμμαζέματος λοιπόν ήταν και η εκπομπή «Στην υγειά σας» του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Τον τελευταίο καιρό υπήρξε έντονη φημολογία ότι η εκπομπή θα σταματήσει να προβάλλεται την επόμενη σεζόν και θα… μετακομίσει σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι. Όπως όμως, σας είχαμε πρώτοι αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, σε συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ των δύο πλευρών (της ΕΡΤ και της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής) προσπαθούσαν να βρεθεί λύση ώστε η εκπομπή να παραμείνει στη ΝΕΤ. Τελικά, μετά από τις απαιτούμενες συνεννοήσεις (και… ψαλιδίσματα στο οικονομικό) φαίνεται πως η εκπομπή θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι μεγαλύτερες περικοπές στο κοστολόγιο της εκπομπής δεν έγιναν στα γενικά έξοδα αλλά στην αμοιβή του ίδιου του Παπαδόπουλου. Ο ηθοποιός δέχτηκε να μειωθεί αρκετά ο μισθός που λαμβάνει για την κάθε εκπομπή προκειμένου να συνεχιστεί η εκπομπή στην ΕΡΤ. Βέβαια, πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Παπαδόπουλος είχε δεχτεί προτάσεις από άλλα τηλεοπτικά κανάλια αλλά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο το… φοβήθηκε αφού μπορεί με τυχόν μετακόμιση η εκπομπή του να… άλλαζε ύφος. Άλλωστε οι καλεσμένοι που συνήθως φιλοξενεί η εκπομπή είναι πιο… ταιριαστοί στο ύφος της ΕΡΤ, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που δέχονται να πάνε πιο εύκολα σε μία εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης. Και αυτά φαίνεται ότι τα υπολόγισε ο Παπαδόπουλος, οπότε δέχτηκε να μειώσει τις οικονομικές του απολαβές και να μην μειώσει την ποιότητα της εκπομπής του.

Έτσι, αφού ο Σπύρος Παπαδόπουλος δέχτηκε να… βάλει νερό στο κρασί του, το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές της ανανέωσης της εκπομπής «Στην υγειά μας» και για την επόμενη σεζόν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε