Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μετά την «Ελένη» πήγε στο «Σόι»

Μετά την «Ελένη» πήγε στο «Σόι»

Είναι από τις αγαπημένες σειρές και αυτό αποδεικνύεται και από τις μετρήσεις τηλεθέασης. Ο λόγος για «Το σόι μας» τη σειρά του ALPHA που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι με την προβολή των 14 καινούργιων επεισοδίων της φετινής σεζόν ο ALPHA έχει εισπράξει 22% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό βρίσκεται στην κορυφή τηλεθέασης της ζώνης με 25% μέσο όρο. Βέβαια πιο… φανατικές αποδεικνύονται οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 44 ετών καταγράφοντας 30,1% μέσο όρο.

Λογικό λοιπόν που στο κανάλι της Κάντζας συνεχίζουν να επενδύουν στη σειρά και μάλιστα σύντομα θα δούμε έναν πολύ γνωστό σεφ να κάνει το… ντεμπούτο του ως ηθοποιός. Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια λοιπόν ο Βασίλης Καλλίδης προσπαθεί να… ψήσει τους τηλεθεατές και για το υποκριτικό ταλέντο του. Το γύρισμα έγινε την προηγούμενη βδομάδα και ο σεφ κέρδισε πολύ καλές κριτικές από τους συντελεστές και για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Ο γνωστός σεφ που συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη μαθαίνοντας στις τηλεθεάτριες της «Ελένης» τα μυστικά μαγειρικής, αυτή τη φορά καλείται μέσα από το σενάριο που υπογράφει ο Αντώνης Ανδρής να… μεταλαμπαδεύσει τις μαγειρικές γνώσεις του στην Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), η οποία κέρδισε σε φιλανθρωπικό γκαλά ένα μονοήμερο σεμινάριο μαγειρικής μαζί του. Τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν και για τους δύο όπως τα περίμεναν και το σεμινάριο μετατρέπεται σ’ ένα άτυπο οικογενειακό διαγωνισμό με ένα άκρως δελεαστικό έπαθλο. Το σπίτι των Τριαντάφυλλων χωρίζεται στα δύο και η κατάσταση αποκτά άρωμα … εμφυλίου, αλλά ένα γιουβετσάκι θα είναι αρκετό για να τους ενώσει ξανά, χαρίζοντάς στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης!

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου λοιπόν που το επεισόδιο της σειράς «Το σόι σου» με τίτλο «Σεμινάριο για γερά νεύρα» θα… σερβιριστεί στον τηλεοπτικό αέρα του ALPHA οι τηλεθεατές θα κρίνουν αν ο Βασίλης Καλλίδης… ψήνει και με το υποκριτικό ταλέντο του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε