Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μετά το «Just» έγινε… περιφρονημένη!

Η αλήθεια είναι ότι λόγω της θέσης της στην κριτική επιτροπή του «Just the two of us» άκουσε πολλά! Παρ’ όλα αυτά, η Λυδία Παπαϊωάννου έδειχνε να χαίρεται τη συμμετοχή της στο talent show του MEGA.

Άλλωστε αρκετές φορές οι ατάκες της «έγραψαν» αποδεικνύοντας ότι είναι ένα άτομο με χιούμορ.

Αυτό το χιούμορ λοιπόν θα το αποδείξει ακόμα μία φορά μέσα από την καινούργια τηλεοπτική εμφάνιση που ετοιμάζει. Η Λυδία θα εμφανιστεί ως guest στη σαπουνόπερα «Η οδύσσεια μιας περιφρονημένης» που γράφει και σκηνοθετεί ο Νίκος Μουτσινάς και που προβάλλεται μέσα από την καθημερινή εκπομπή του ALPHA «Δέστε τους».

Όπως μάλιστα δήλωσε στην Espresso ο Νίκος Μουτσινάς, «σύντομα θα έχουμε κοντά μας και τη Λυδία που θα ενσαρκώσει μια σατανική καλόγρια». Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες και η καλόγρια-Λυδία θα κάνει την εμφάνισή της στην «Οδύσσεια» μέσα στο Μάρτιο. Έτσι, μετά από το ρόλο της ως κριτής, η παρουσιάστρια θα γίνει κι αυτή… περιφρονημένη, όπως και οι Κατερίνα Καραβάτου, Κατερίνα Ζαρίφη, Μάκης Πουνέντης, Δημήτρης Παπανώτας που εμφανίστηκαν ως guests στη συγκεκριμένη σειρά.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε