Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μεταγραφή «βόμβα» με σκοπό… το γάμο!

Μεταγραφή «βόμβα» με σκοπό… το γάμο!

Διανύοντας το τελευταίο διάστημα της φετινής σεζόν στα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών κάνουν τα σχέδιά τους για… next year! Βέβαια οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια σχεδιασμού.

Ωστόσο τα στελέχη των σταθμών κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν: σχεδιάζουν, προγραμματίζουν και… περιμένουν! Μόνο που σε κάποια περίπτωση δεν έχουν μείνει στο… περίμενε, αλλά έχουν πάει κι ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας τις αναγκαίες επαφές.

Η περίπτωση αυτή αφορά τον ΑΝΤ1 που εδώ και λίγο καιρό αποφάσισε να βγάλει στον αέρα δύο καινούργιες εκπομπές, την «Πρωινό Σου Κου» με τη Μαρία Μπεκατώρου και την «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η απόφαση που πήραν στο κανάλι του Αμαρουσίου, λίγο πριν το τέλος της σεζόν να ενεργοποιήσουν δύο «νεκρές» ζώνες με την προβολή καινούργιων εκπομπών δεν είναι τυχαία αλλά έγκειται σε ένα ευρύτερο σχέδιο στρατηγικής που αφορά την επόμενη σεζόν, ενδυναμώνοντάς τες μάλιστα ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στον ΑΝΤ1 σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν να βγάλουν στον αέρα μία καινούργια καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή που να προβάλλεται μεσημέρι ώστε να έχουν ένα πρόγραμμα με live εκπομπές από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα. Το σχέδιο δεν έχει μείνει μόνο στις σκέψεις αλλά έχει προχωρήσει αρκετά έχοντας κάνει συζητήσεις με δύο πρόσωπα που θέλουν να «παντρέψουν» και που αποδεδειγμένα έχουν καλή χημεία μεταξύ τους αφού είναι και κολλητοί φίλοι. Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη που ανήκει στο δυναμικό του σταθμού τους και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που προς το παρόν όμως ανήκει… στους απέναντι, στο MEGA.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποχώρησαν από το κανάλι της Μεσογείων ανεβαίνοντας στο σταθμό του Αμαρουσίου είχε γίνει πρόταση και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά ο παρουσιαστής πείσθηκε από τα στελέχη του MEGA και ιδιαίτερα τον Πέτρο Μπούτο που ήταν τότε διευθυντής προγράμματος να παραμείνει. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι ο Ουγγαρέζος είναι επιθυμητό πρόσωπο και για τον ALPHA αφού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει να τον έχει μαζί της την επόμενη σεζόν στο «Σπιτάκι» της. Ωστόσο σίγουρα είναι δελεαστικότερη η πρόταση από τον ΑΝΤ1 αφού αφορά εκπομπή με την κολλητή του Μαίρη Συνατσάκη.

Βέβαια είναι σίγουρο ότι, ιδιαίτερα μετά την παρούσα δημοσιοποίηση της πρότασης από τον ΑΝΤ1, τα στελέχη του MEGA θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον παρουσιαστή…! Επειδή μάλιστα η φετινή σεζόν δεν έχει λήξει και είναι σίγουρο ότι αρκετοί θα ενοχληθούν από την παρούσα δημοσιοποίηση, ενώ μπορεί και κάποιοι να διαψεύσουν την εγκυρότητά της, να τονίσω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η επιθυμία του ΑΝΤ1 για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό «πάντρεμα» δεν έχει μείνει μόνο στις συσκέψεις αλλά έχουν γίνει κάποιες απαραίτητες επαφές που προϊδεάζουν ότι υπάρχει θετική εξέλιξη για το «πάντρεμα» του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τη Μαίρη Συνατσάκη. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις αλλά τους επόμενους μήνες θα δούμε αν τελικά πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και ο «γάμος» ή κάποιοι θα καταφέρουν τελικά να… ρίξουν το «προσκλητήριο» από τα χέρια τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε