Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

(Μην γελάτε!) Η διαφανής ΝΕΡΙΤ ζητά Γενικούς Διευθυντές

(Μην γελάτε!) Η διαφανής ΝΕΡΙΤ ζητά Γενικούς Διευθυντές

Στο πλαίσιο της πλήρους διαφάνειας (γέλασε κανείς;), εξακολουθεί να στελεχώνεται η ΝΕΡΙΤ.

Έτσι χθες, δημοσιοποιήθηκε η «πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Γενικούς Διευθυντές της ΝΕΡΙΤ Α.Ε», ώστε όσοι αναλάβουν επικεφαλής τεσσάρων Γενικών Διευθύνσεων να μην επιλεγούν από κομματικά κριτήρια (να… να… τώρα άκουσα το γέλιο καθαρά!), αλλά αξιοκρατικά!

Η «πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Γενικούς Διευθυντές της ΝΕΡΙΤ Α.Ε» αναφέρει λοιπόν ότι:
«Η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση τεσσάρων θέσεων Γενικών Διευθυντών και συγκεκριμένα:
-Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (Διαχείρισης),
-Περιεχομένου,
-Ανάπτυξης και Τεχνολογίας
-Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία τους στη διεύθυνση cv@nerit.gr, με την ένδειξη «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη θέση Γενικού Διευθυντή», το αργότερο μέχρι την Κυριακή  2 Μαρτίου 2014 και ώρα 22:00.

Η επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο του ΔΣ – Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ με την υποστήριξη τεχνικού συμβούλου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον νόμο. Οι Γενικοί Διευθυντές θα προσληφθούν με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) τριετούς διάρκειας, η οποία μπορεί να ανανεώνεται με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας.»
Όσοι λοιπόν θεωρούν ότι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα δεν έχουν παρά να υποβάλλουν τάχιστα τα βιογραφικά τους, καθώς χθες κυκλοφόρησε η ανακοίνωση και την Κυριακή εκπνέει η προθεσμία υποβολής. Έτσι η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ αποδεικνύει ότι λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια και ότι αυτοί που θα επιλεγούν για τις συγκεκριμένες θέσεις θα είναι βάσει του βιογραφικού κι όχι των γνωριμιών τους σε (εντάξει, σταματήστε τα γέλια!!!) όπως… λεγόταν ότι συνέβαινε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε