Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μόνο στο Newsit: Από ποιον έφαγε χαστούκι η Μαρία Μπακοδήμου και για ποιον… καθάρισε ψάρια;

Δείτε την εικόνα: η Μαρία Μπακοδήμου σε ρόλο νοικοκυράς, όχι σε στιλ τηλεοπτικών «Real Housewives» του ΑΝΤ1 αλλά από τις άλλες, της διπλανής πόρτας –κι όχι… πισίνας!

Nα βάζει την ποδιά της, να μαγειρεύει, να μπαίνει ο άντρας ο πολλά βαρύς να τρώει και τελικά η Μαρία να τρώει… χαστούκι! Νομίζετε πως είναι απίθανο και σενάριο επιστημονικής φαντασίας;
 
Κάνετε λάθος γιατί η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και μάλιστα την αποκαλύπτει η ίδια η παρουσιάστρια…

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι καλεσμένη στο αυριανό «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου και μιλά για όλα. Η παρουσιάστρια του «Φώτης και Μαρία Live» λοιπόν μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως πριν από πάρα πολλά χρόνια είχε μαγειρέψει και καθαρίσει ψαράκι για κάποιον σύντροφό της. Δυστυχώς όμως, δεν τα καθάρισε καλά και ένα κόκαλο που έμεινε κόντεψε να τον πνίξει με αποτέλεσμα να γυρίσει και να αστράψει έναν… σφάλιαρο στη Μπακοδήμου. Και μπορεί μετά από αυτό να μάζεψε τα… κόκαλά του και να πήγε σπίτι του αλλά ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλει να διαπιστώσει αν η Μαρία Μπακοδήμου έχει μάθει έκτοτε να καθαρίζει καλά τα ψάρια. Έτσι, την βάζει στο πλατό της εκπομπής να καθαρίσει ψάρι για να διαπιστώσει αν το χαστούκι είχε κάποιο αποτέλεσμα!

Εκτός όμως, από τη Μαρία Μπακοδήμου καλεσμένη στο αυριανό «Βράδυ» του ALPHA είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια που μιλά και για το «Dancing With The Stars Live» αλλά και για τη συμβίωσή της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μάλιστα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια απαντά στον Πέτρο Κωστόπουλο αν στα σχέδιά της είναι ο γάμος και τα παιδιά.

Τέλος, καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου είναι και η Onirama ενώ εκτός από τα τραγούδια ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά και για τη σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου. Αυτά και πολλά άλλα στην αυριανή εκπομπή του ALPHA με τον Πέτρο Κωστόπουλο που θα μας ξενυχτήσει για ακόμα ένα «Βράδυ»…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε