Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μόνο στο Newsit : Τα ζευγάρια του «Dancing with the stars»

Μόνο στο Newsit : Τα ζευγάρια του «Dancing with the stars»

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή πρεμιέρα του «Dancing with the stars» στον ΑΝΤ1. Τις τελευταίες μέρες οι 14 stars (8 γυναίκες και 6 άντρες) με τους προπονητές τους βρίσκονται στο πλατό του talent show για τις τελικές πρόβες.

Σήμερα το βράδυ μάλιστα θα αποφασιστεί και η τελική σειρά εμφάνισης των ζευγαριών στο αυριανό live. Ποιοι είναι όμως οι stars και ποιοι οι παρτενέρ τους, επαγγελματίες χορευτές που θα διαγωνιστούν;

Δείτε τον παρακάτω πίνακα που ετοιμάσαμε για εσάς και θα τους μάθετε όλους. Και αν κάποια ονόματα από τους χορευτές σας φανούν γνωστά, είναι γιατί συμμετείχαν και στον προηγούμενο κύκλο του «Dancing with the stars». Για να σας βοηθήσουμε μάλιστα να τους θυμηθείτε καλύτερα, δίπλα από τους 6 αυτούς χορευτές γράφουμε και το όνομα του star που ήταν παρτενέρ τους στον πρώτο κύκλο του talent show.

Συγκεκριμένα λοιπόν τα 14 ζευγάρια που συμμετέχουν στο φιλανθρωπικού σκοπού talent show του ΑΝΤ1 μαζί με τους χορευτές τους είναι τα ακόλουθα:

STARS ΧΟΡΕΥΤΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη Ηλίας Λαδάς (Ευγενία Μανωλίδου)
Μαριέττα ΧρουσαλάΘοδωρής Παναγάκος (Έρρικα Πρεζεράκου)
Ναταλία ΔραγούμηUri Dimitrov
Μαρία ΤσουρήΠάνος Ξυλάς
Νίκη ΞάνθουΔημήτρης Κρανιάς
Νατάσα ΚαλογρίδηΒαγγέλης Χολέβας
Αγγελική Ηλιάδη Ηλίας Μπούτσης (Βίκυ Κουλιανού)
Νάντια ΜπουλέΘανάσης Πισανίδης
Αργύρης ΑγγέλουΕμιλυ Ματθαικάκη (Σάββας Πούμπουρας)
Κώστας Μαρτάκης Μαρία Αντιμισάρη (Δημήτρης Βλάχος)
Γιώργος ΧρανιώτηςΤζένη Νικολέτζου (Κώστας Σόμμερ)
Γιώργος ΓερολυμάτοςΦωτεινή Παπασταύρου
Νάσος ΓαλακτερόςΆννα Πολύζου-Ζαμπίδη
Τρύφωνας ΣαμαράςΚλόντια Άννα Στόγια

Αύριο λοιπόν στις 9 το βράδυ θα δούμε ποιοι από αυτούς θα αποδείξουν ότι διαθέτουν ταλέντο στο χορό. Πάντως, αυτό που λέγεται και σχολιάζεται έντονα είναι ότι τα ζευγάρια φέτος έχουν ανεβάσει αρκετά τον πήχη σε σχέση με πέρυσι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε