Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Μουρμούρα» και «Σόι»: το βαρύ… πυροβολικό!

«Μουρμούρα» και «Σόι»: το βαρύ… πυροβολικό!

Αρκετές φορές έχω αναφερθεί στη… θολούρα που υπάρχει στο τηλεοπτικό τοπίο και ότι λόγω των οικονομικών συνθηκών τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών έχουν πολλές… τρύπες στα προγράμματά τους.

Άλλωστε είπαμε: το φετινό φθινόπωρο, που είθισται να είναι και η αρχή κάθε τηλεοπτικής σεζόν, θα είναι διαφορετικό…!
Ωστόσο είναι κάποια προγράμματα, κάποιες εκπομπές και σειρές που παρά την αβεβαιότητα έχουν πάρει το «πράσινο φως» και αποτελούν προτεραιότητα για το πρόγραμμα του σταθμού αφού είναι τα δυνατά «όπλα» τους στη μάχη της τηλεθέασης. Σε αυτή την κατηγορία για τον ALPHA ανήκουν οι δύο ελληνικές σειρές, οι «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σόι σου»!

Χαρακτηριστικό είναι ότι η «Μουρμούρα» με την προβολή 80 επεισοδίων έχει δώσει στο κανάλι της Κάντζας 35% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 39% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες 25 έως 44 ετών σημείωσε 44,2%. Αντίστοιχα η σειρά «Το σόι σου» με την προβολή 48 επεισοδίων έχει σημειώσει 25,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, 26,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ το πιο φανατικό κοινό της είναι και σε αυτή οι γυναίκες 25 έως 44 ετών που έδωσαν 32,3% μέσο όρο.
 

 
Λογικό λοιπόν που αυτές οι δύο σειρές θεωρούνται το «βαρύ πυροβολικό» του ALPHA στη «μάχη» της τηλεθέασης έχοντας καταφέρει να κερδίζουν τους τηλεθεατές στο prime time. Έτσι στο κανάλι της Κάντζας θα κάνουν ό,τι περνά από το… ταμείο τους για να τις έχουν και την επόμενη σεζόν στον αέρα. Αξίζει δε να αναφέρω ότι έχουν έτοιμα δύο επεισόδια από την κάθε σειρά που ήταν προγραμματισμένο να προβληθούν φέτος, αλλά λόγω των πολιτικών εξελίξεων και της έντονης ειδησεογραφίας δεν έχουν ακόμα βγει στον αέρα, ενώ τα στελέχη του σταθμού δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα τα κάνουν… δώρο στους τηλεθεατές μέσα στο καλοκαίρι ή θα τα κρατήσουν για την επόμενη σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε