Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Μουρμούρα» εναντίον «Όλα παίζουν»: το παρασκήνιο της μάχης

«Μουρμούρα» εναντίον «Όλα παίζουν»: το παρασκήνιο της μάχης

Η καθημερινή του παρουσία σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Για αυτό και τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν ο Χρήστος Φερεντίνος να δώσει μάχη για την τηλεθέαση και στο prime time. Έτσι από αυτή την Παρασκευή ξεκινά το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» και στην πρεμιέρα του ο παρουσιαστής υποδέχεται στο πλατό συντελεστές από δύο προγράμματα του σταθμού της Κάντζας.

Στον έναν πάγκο λοιπόν βρέθηκαν να… μουρμουράνε οι Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος, έχοντας απέναντί τους, στον άλλον πάγκο τους Γιώργο Λιανό, Μπέττυ Μαγγίρα, Κατερίνα Καινούργιου, Αλέκα Καμηλά και Χρήστο Μυρίδη που έπρεπε να αποδείξουν ότι ξέρουν να… παίζουν και στο τηλεπαιχνίδι!

Επιθυμία και των δύο ομάδων ήταν να κερδίσουν χρήματα για να τα προσφέρουν σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Το γύρισμα έγινε τη Δευτέρα και οι συντελεστές της πετυχημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έφτασαν στο πλατό αποφασισμένοι, όπως είπαν, να… σηκώσουν την κούπα!

Παρά όμως, τη… σκληρή μάχη που έδωσαν έπεσε πολύ γέλιο πειράζοντας η μία ομάδα την άλλη, αλλά και μεταξύ τους, τα μέλη της κάθε ομάδας, με… highlight τα πειράγματα του Πάνου Βλάχου στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, αλλά και του Γιώργου Λιανού στα κορίτσια του, την Μπέττυ, την Αλέκα και την Κατερίνα.

Ο Γιώργος μάλιστα ζήτησε από την παραγωγή της εκπομπής… ξεματιάστρα γιατί είπε ότι είναι μονίμως ματιασμένος, αφού είναι συνέχεια με τρεις ωραίες γυναίκες.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι… κόντρες μεταξύ τους, αφού η ομάδα της «Μουρμούρας» μουρμούριζε συνέχεια με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να παραπονιέται στον Χρήστο Φερεντίνο!

Η αγωνία μάλιστα κορυφώθηκε στην τελευταία ερώτηση του πρώτου μέρους, από την οποία κρίθηκε η νικητήρια ομάδα! Ποια ομάδα κέρδισε θα μπορέσουμε να το δούμε αυτή την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, στις 21:00, στην πρεμιέρα του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» με τον Χρήστο Φερεντίνο και θα μάθουμε μάλιστα σε ποιο φιλανθρωπικό σκοπό έδωσαν τα χρήματα οι νικητές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε