Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μπήκε στην «Εθνική Ελλάδος» του Καπουτζίδη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ, EUROKINISSI

Από τις σειρές που περιμένουμε να δούμε την καινούργια σεζόν είναι αυτή που υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μετά τις «Σαββατογεννημένες» και το «Παρά πέντε» το MEGA θα προβάλλει την καινούργια κωμική σειρά του γνωστού σεναριογράφου και ηθοποιού με τίτλο «Εθνική Ελλάδος» και πρωταγωνίστριες τις Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Κατερίνα Παπουτσάκη. Στο καστ της σειράς θα δούμε και άλλους γνωστούς ηθοποιούς, ενώ όμως, πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τη σειρά ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Οι λόγοι αποχώρησής του φαίνεται να ήταν επειδή διαφώνησε στα οικονομικά με την παραγωγή της σειράς, ενώ σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Μιχαλόπουλος είχε δηλώσει πολύ ευχαριστημένος που θα έπαιζε στη σειρά του Καπουτζίδη. Ωστόσο χθες έκλεισε ένας επίσης πολύ γνωστός ηθοποιός για το συγκεκριμένο ρόλο. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τον ήρωα που ήταν να υποδυθεί στην «Εθνική Ελλάδος» ο Πάνος Μιχαλόπουλος θα δούμε τελικά τον Δημήτρη Τζουμάκη, έναν ηθοποιό με… βαρύ βιογραφικό τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο.
 

 
Μετά από πολλούς πετυχημένες ερμηνείες σε γνωστές ταινίες («Αυστηρώς ακατάλληλο», «Λάρισα εμπιστευτικό», «Νήσος», «Νήσος 2» και πολλές ακόμα), ο Δημήτρης Τζουμάκης θα είναι ένας από τους… αντι-ήρωες στην καινούργια σειρά του Καπουτζίδη, υποδυόμενος έναν… κακό που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις τρεις γυναίκες που θα προσπαθήσουν να βάλουν όλους στην ίδια… φανέλα, αγωνιζόμενοι ως «Εθνική Ελλάδος» για το καλό της χώρας.  Η σειρά σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα από το MEGA μέσα στον Οκτώβριο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε