Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 10 Ιανουαρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Λουκάς δεν δέχεται την προσφορά της Αντιγόνης. Αντίθετα, της λέει ότι θα βρει στοιχεία που θα την στείλουν στη φυλακή. Η Νόρα προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει να ψάχνει και να προχωρήσουν τη ζωή τους, αλλά εκείνος αρνείται. Η Εύα ξεκινάει να κάνει κοινά όνειρα με το Λευτέρη, αγνοώντας τα μυστικά που κρύβει. Η Δάφνη και ο Νικόλας πιστεύουν πως η Νόρα και ο Λουκάς πρέπει να παντρευτούν.

Η αστυνομία προχωράει σε συλλήψεις υπόπτων που εμπλέκονταν στην απαγωγή του παιδιού της Εύας. Ο Στέφανος ανησυχεί, γνωρίζοντας ότι προσπαθούν να τον εμπλέξουν στην υπόθεση. Έτσι, αποκαλύπτει στην παρέα τις ενέργειές του μετά την απαγωγή. Εισπράττει, όμως, δυσπιστία, ακόμα και από τη Μελίτα. Η Νταίζη βλέπει τις αντιδράσεις του Μπέλλου και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ξένια στριμώχνεται από τις ερωτήσεις της Κάτιας, που φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι είναι προβληματισμένη με τη συμπεριφορά της εγγονής της. Ο Φάνης τα βάζει με τη Λίλιαν που δεν του είπε τίποτα για την σχέση της ‘Ελενας με τον Τζώρτζη, ενώ εκείνοι απολαμβάνουν ανέμελοι την ελευθερία να είναι μαζί.

Η Ελπίδα προσπαθεί να ηρεμήσει τη Ντορίτα που δεν ξέρει πώς να χειριστεί την ξαφνική εμφάνιση του πατέρα της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε