Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 13 Απριλίου

Τι θα γίνει στις αγαπημένες σας σειρές….

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Πέτρος παρακαλεί το Λουκά να μην συνεχίσει τον πόλεμο εναντίον του, διότι θα αναγκαστεί να αμυνθεί με κάθε τρόπο και δεν θέλει να φτάσει στα άκρα. Ο Λουκάς είναι ανένδοτος. Η Νταίζη είναι απαρηγόρητη από το χωρισμό της με το Χρήστο και προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ενέργειές της. Εκείνος, όμως, δείχνει αποφασισμένος να μείνει οριστικά μακριά της. Ο Πέτρος ενημερώνει την Αμαλία ότι η συνάντηση με το Λουκά δεν είχε αποτέλεσμα και εκείνη φοβάται ότι το σκάνδαλο θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Η Μελίτα ανησυχεί για τη θέση της στο γραφείο, καθώς, σ’ αυτήν τη διαμάχη, όλοι θα κληθούν να διαλέξουν στρατόπεδο Ο Στέφανος λέει στην Εριέττα να έχει το νου της για τα κατασκευασμένα στοιχεία που θα επινοήσει ο Πέτρος για να τους βλάψει. Η Δάφνη ανησυχεί ιδιαίτερα για τον Ηλία, ο οποίος αρνείται να μετακομίσει από την Εδέμ και το σπίτι του. Η Νταίζη αναλαμβάνει το μπαρ, περιμένοντας το Χρήστο να γυρίσει. Παράλληλα, ζητάει από το Στέφανο να μεσολαβήσει για να τα βρούνε εκείνη και ο Χρήστος και του υπόσχεται ότι δεν θα βγει χαμένος.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η κατάσταση του Φάνη εμφανίζει μικρή βελτίωση, γεγονός που κορυφώνει τις ελπίδες της οικογένειας και των φίλων του. Η Έλενα με το Μάνο, ικανοποιημένοι από την καλή εξέλιξη της υγείας του Φάνη, δείχνουν να έρχονται πιο κοντά μετά από πολύ καιρό.
Η Μαίρη παραμένει στο προσκήνιο, χωρίς να τολμάει μία προσέγγιση προς το Μάνο. Στο μεταξύ, η Βάσω και ο Ηλίας προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή τους…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε