Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 13 Δεκεμβρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Νόρα αντιλαμβάνεται ότι ο Πέτρος και ο Λουκάς προσπαθούν να δημιουργήσουν αμφιβολίες στο δικαστήριο και απογοητεύεται από τη θεωρία περί μυικής ατονίας του χεριού της Αντιγόνης. Η παρέα τάσσεται στο πλευρό της Νόρας και εξηγεί στο Λουκά ότι η παρέα θεωρεί την Αντιγόνη ένοχη. Η Αμαλία δεν χάνει ευκαιρία να υπενθυμίζει στον Πέτρο πως αυτή η δίκη θα σημάνει το τέλος του γάμου τους.

Ενώ η Μελίτα και ο Στέφανος προσπαθούν να κερδίσουν το χαμένο χρόνο και κάνουν σχέδια για το μέλλον, η Εριέττα δείχνει να υποφέρει από τον έρωτά της για το Στέφανο. Ο Λευτέρης εξομολογείται στην Εύα ότι η καθημερινή επαφή τους του έχει γίνει απαραίτητη.

Ο Μπέλλος ζητάει εξηγήσεις από το Χρήστο για το επίμαχο dvd που τους δείχνει με τη Νταίζη. Ο Χρήστος παραδέχεται ότι αυτός και η Νταίζη είναι ζευγάρι.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Μάνος και η Μαίρη καμαρώνουν την καινούρια τους επιχείρηση. Ο Χάρης προσπαθεί να ενθαρρύνει την Ελπίδα, που σκέφτεται να παραιτηθεί από τον διαγωνισμό μαγειρικής. Η Μελίνα λέει στη Βιβή για το πρόβλημα υγείας του Στέφανου και εκείνη είναι φυσικά συντετριμμένη.

Ο Σωτήρης ετοιμάζει με την Ξένια σαμποτάζ κατά της Ελπίδας. Στο μεταξύ, η Ελπίδα ενημερώνεται για το πρόβλημα υγείας του Στέφανου.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε